tell me, when will you be mine? tell me quando, quando, quando.


jag har åkt båt, frusit, haft nationellt prov, lämnat in en uppsats efter x antal utbrott, pluggat fysik, spelat golf och ätit pizza. haft en jättespännande dag med andra ord. imorgon börjar jag 8.10 istället för 10.00, dessutom med fysik, lovelyyyy!
nu ska jag nog ta och sova, ifall jag kan dra upp mitt arsle ur stolen vill säga.
toodels

1973


dagens fail:
la undan en kjol igår som jag skulle köpa idag. tar risken att gå genom stan osminkad med intorkad svett över hela kroppen efter att just ha sovit på en buss. känner mig alltså rätt fräsch. (ungefär som på bilden, men ännu lite fulare kände jag mig) kommer upp på h&m, hivar fram plånboken (cash flow ni vet) och hittar inte mitt kort. kommer på att det ligger i en annan plånbok efter oscarsgalan, och det har naturligvis inte jag tänkt på. kkkkul.
nu måste jag bli klar med den &/()%%&¤nk¤&/ uppsatsen, sen ska jag spela golf, är ju inte alls trött eller så efter orienteringen, nänä.
ttjjiinngg

sitting beside you in school, while we'd paint i'd make you laugh. mine was never very good, yours looked exactly like the photograph. looks like i'm growing, i'm growing up beside you.


jag har haft bara-ben-premiär i skolan, shortspremiär på golfbanan och ätit pannkakor. jag har varit på jättebra humör och på jättedåligt (extremt dålig förlorare+spela extremt dålig golf=extremt dåligt humör). jag har pluggat, men kanske lite för lite. ähhh det fixar jag imorgon. uppskjutarn här ja.
imorgon ska vi orientera på halland-såsen. (hihihihihihi) det kommer nog inte att gå så bra, jag har varken lärt mig några karttecken eller tränat på min kondiz. ääähh det fixar saj. bara det blir fint väder så att jag kan fixa mina kritvita ben också. skämdes en smula när jag gick runt och bländade folk idag nämligen. förlåt!
arrividerci babys.

varför röd?


är happy att jag lyckades haffa mina glajjor från gina innan de tog slut. de är nämligen väldigt lika de göörsnygga whyred-brillzen som finns i massor av fina färger, men aningen billigare. exellent indeed.


on me dit que nos vies ne valent pas grand chose, elles passent en un instant comme fanent les roses


spenderat det mesta av dagen ute på golfbanan. har varit jetejetefint väder, så det var najsnajs. min näsa har fått typ samma färg som nasse. fancy värre. nu målar jag naglarna och ska snart äta carbonara och sen ska jag plugga, uppsatsen om damen ovan är inte riktigt (alltså inte i närheten av) klar än. låter kul vavavava?

you can feel it in the air


art deco




mina newcomers på smyckesfronten.

-


fredagskväll och jag planerar att tillbringa den framför datorn med spotify och min uppsats som jag knappt har börjat på. härligt, härligt. mamma har köpt jordgubbar och jag ska ändå jobba imorgon så det är inte så farligt egentligen. tack och lov ska jag inte skriva om någon vetenskapsman från tidernas begynnelse heller, smart drag av mig där att välja coco istället.
idag fick vi stanna kvar i skolan två timmar längre än vanligt för att ha info&layout-prov, uppskattas inte en fredagseftermiddag.. efter det gick jag en sväng med min mor på stan, provade halva h&m, för fy bubblan så mycket fint dom har fått in! shoppinglusten växte med 300% när jag kom uppför rulltrapporna, älskar att trend har kommit till helsingborg! ett par örhängen och en body kom jag hem med, men mamma ska köpa ett presentkort på cirkus av mig på nästan 600 spänn, så jag planerar att ta mig en sväng till på h&m någon dag i nästa vecka eftersom jag inte hinner imorgon. här ska det köpas vårgarderob!
ciaaaoo

haj


idag har jag mest chilledillat. spelat basket på gympan. insett att jag ska ta och ringa min gamla tränare och se om han har plats för en till i laget någon gång i veckan eftersom det är så kul, så kul. slutade tidigare, gick upp och besökte min kära vän livan i elevrådsrummet. chilledillade lite till där med japansk tecknad film (om dom nu har något annat än tecknad film?). fixade finfina grejer till oscarsgaln imorgon serrni! nu har jag varit på födelsedagskalas (tänk det med bebisröst), ätit tårta och försöker nu att plugga. det går. hyfsat.
okej dudes, vet ni vad jag just upptäckte. detta är bara sorgligt. jag har ont i min handled när jag böjer på den efter alla mina makalösa basketskott på le gymnastique. huuuh??
info&layout nästa, yippieyippieyeyyey!

sclubseven

reach for the stars
climb every mountain higher
reach for the stars
follow your hearts desire
reach for the stars
and when that rainbow's shining over you
that's when your dreams will all come true

varför lyssnade jag inte på s club 7 i vintras när jag var nere i min djupa dvala och vinterdepression? sjukt najsig och glad blir man juee. bara se texten här, pepp!!!!!! andragradsfunktioner+lite s club=effektiv upphöjt i tre!
det riktigt sorgliga (eller riktigt braiga, rätt praktiskt faktiskt) är att jag kan varje låt utantill efter sådär 10 år, när jag senast hade min sclub-period..

jag har kul.

Humör: trött men annars braaa.
Gjort: skola, pluggat, fått massage, pluggat. wweyyy.
Planer: ska räkna lite andragradsfunktioner, sen ska jag duscha och kolla på tv. exciting huhhh?
Ser på: datorn?
Lyssnar på: hehehehehe. barbie summer hits 2007! vet inte riktigt hur jag hittade den, men just nu spelas sk8r boi, typ hardcore!!!
Läser: bloggzz ofcourse.
Dricker: saft, saft, apelsinsaft.
Äter: har just käkat pasta med köttfärssås, MÄTT
Sämsta: jag orkar inte räkna matte, vill sova
Bästa: jag ska få sova efter att jag har räknat matte
Köpt: inget idag faktiskt
Vill ha: nya skor, ny väska och några nya kjolar och klänningar. en armyjacka och en armyskjorta. prickiga solglasögon som jag såg i hm's nya katalog igår. ska jag fortsätta?
Blogg eller annan kul sajt: facebook.com, KOLLA IN! hoho. tror inte att ni vill ha hela min blogglista och jag kan inte välja en av alla, så sårri djuds.

fluffigamoln


mina axlar svävar.
kom hem från 45 minuters massage för cirkus en halvtimme sen och majgaawd vad skönt det var! nu ska jag försöka sätta igång att skriva på min uppsats om chanel. har insett att den ska vara inlämnad om sex dagar och jag har inte skrivit ett enda ord om mademoiselle coco än. har även insett att om jag vill göra något mer i helgen än att skriva på en akademisk uppsats så är det nog bäst att jag gör det nu. så det ska jag göra nu.

indian summer


på väg tillbaka till skolan från bibblan gick jag förbi största kapet på länge, länge. indianfransar för 75 kronor resulterade i en väldigt glad maria! när jag kom hem kom jag dock på att det förmodligen är en barnjacka, jag trodde bara att den var kort i modellen och hade trekvartsärmar, sen såg jag att det var en lapp där man skulle skriva sitt namn - dagis så att det skriker om det. jaja, jag är happyhappy för att jag hittade den, barnjacka eller inte!

dagens tips, dagens tips

okej dudes, kolla in det här! fabolous, fabolous.

two

blev en sjundeplacering efter dagens två generationer-tävling, hyfsat nöjda med det. det var bara puttarna som aldrig någonsin ville sitta, men annars gick det rätt bra för både papi och mig. jag förstår dock inte vart det fina vädret försvann? det var jättefint hela tiden när vi spelade, sen när vi kom in blev det iskallt. wtf?????!!!!
nu ska jag försöka plugga, kom just på att jag borde vara megasuperdunderstressad över allt jag har att göra tills veckan som kommer och nästa vecka. kul måste jag säga. hejdåååååååååå.

mediterraneo




kommer inte ihåg vart jag hittade bilderna, vet bara att jag vill strosa runt på liknande gränder just nu, se olivträd längs trottoarerna och njuta av vårvärme och sol. lite medelhav just nu hade inte suttit helt fel. helst en biljett ner just nu med tanke på att man inte skulle komma hem sen dessutom.. som sagt, skulle inte vara helt fel. sova länge, titta in i små butiker på väg till stranden, gå med solglasögon på nosen längs långa stränder med turkost hav.
istället ska jag jobba hela dagen imorgon, ingen rast och vila här inte. men ska man åka till paris så ska man! nu hade jag därför tänkt gå och lägga mig snart för att få min väldigt behövliga skönhetssömn. ciaociao

buonasera


idag hade jag två lektioner, ändå var jag hemma först vid fem-tiden på grund av ett väldigt, väldigt långt skolkatalogsmöte. inte najs att sitta fast i en källare på tych när det är sjuklikt fint väder ute, inte najs alls. när jag kom hem åt jag pannkakor och stack sen ut till golfbanan. nu sitter jag och läser bloggar, borde plugga men det känns inte alls lika lockande på något konstigt sätt.
och just det! jag har shoppat idag. dagens höjdpunkt! blev kavajen och ett par svarta kostymbyxor, alltihopa för 250 kronor, vilket fick hon i kassan att plocka upp allt från kassen bara för att se om hon verkligen hade slagit in rätt summa. ganska billigt alltså. extra nöjd är jag eftersom jag har letat efter ett par svarta byxor (har helt plötsligt börjat gilla byxor, vad händer med världen? jeans nästa eller?!). dessa fick jag dessutom för 100 riksdaler, rimligt bra pris måste jag säga.
okej, nu ska jag inte fortsätta babbla om min reashopping, nu väntar anglais.
puuuuuss

kavaj


var nära på att köpa en kavaj innan idag också, men tvekade lite och tänkte fundera. kom hem, såg hur snygg en annan marias kavaj var (och hur extremt lik den på hm den är) och nu hoppas jag att ödet är med mig så att den hänger kvar på sin galge imorgon också! jag vill också matcha mina skinnshorts med en sån kavaj!

une robe


i lördags köpte jag en ny klänning. den är stor och lång och skön som ett nattlinne. rättså bekvämt faktiskt.

paris, paris, you're gonna love it there.



om exakt två månader (minus typ åtta timmar) har vi landat i paris. ååååååååååååååh!

tuesdaytuesdaytuesday


etthundrafemtio kronor.
det är vad jag fick betala för en trenchcoat på hm idag. rätt okej. extra nöjd är jag eftersom jag kollade på den redan i vintras. då tyckte jag att den var lite för lång, och ville inte köpa något som jag behövde sy upp för fullt pris. nu däremot har jag planerat att sy upp den, men misslyckas det så var det ju ingen större investering. nöjd är vad jag är!
nu ska jag dra mig mot gymmet, mer än en och en halv vecka sen sist nu. men eftersom det inte blir någon golf och jag inte har några större skolgrejer att ta tag har jag inget annat val...
pusssssssssssssss

so well rehearsed i coordinate this kind of mess. what else is there to say?




så bra, så bra

jag har bränt mig i ansiktet=jag är rödrosa=inte helt kritvit längre=great success!
trodde liksom att ni ville veta.

ring av rosor.


typ sveriges största ring. likelikelike.
nu ska jag kolla klart på chanelfilmen jag kollar på för tillfället, sen ska jag sova. imorgon väntar golf hela dagen.
bonne nuit!

ciao bella


jag är för duktig för mitt eget bästa, har just varit ute och sprungit för typ första gången på hmm.. ett halvår? hehe. nu ska jag duscha, sen väntar solen på mig, ska försöka att bli lite mer gulvit än rosavit som jag är just nu. fresh va?
ha en najs lördag, toodelsnoodels.

lite funderingar såhär på kvällskvisten

jag har en finne mellan näsan och överläppen som gör ont när jag trycker på den och en blåsa i munnen som gör ont när jag biter på den. självplågeri är swill.
just nu sitter jag osminkad i svart piké med krokodil på och rutig ylletröja med fågel på och känner mig jäkligt attraktiv och jäkligt fashion. speciellt med ovan nämnda finne. love it.
funderar på att krypa ner i sängen straxx.
förresten var jag en tiny winy putt från att sänka mig tidigare ikväll. kuuul. jaja, "tar det på tc:n imorgon istället". "japp, absolutley".
godnatt.

börjar på t och slutar på urban

¨
kling skrev idag om det jag de senaste veckorna sett bloggare efter bloggare skaffa och det jag själv har velat ha mer och mer, turbanen. redan 2007 när prada kom med sin turbankollektion var det nizzii, men de turbaner jag är sugen på nu känns lite diskretare. sigrids är finast av alla. vill ha!

springtime



det är fint väder, jag är på bra humör. har ätit glass och strosat runt på stan med mina kära vänner och köpt ett par solglasögon. nu funderar jag på att sticka ut och springa, gymmet känns inte superlockande när det är strålande sol ute och sen blir det golfbanan. ciaaaaaaaao

pink


sol, skola, golfträning, regn. helt okej dag, nu trött och sur.
hejdå

olipa kerran kolme päivää helsingborgissa.

päivää!

jaha nu får ni då ett litet inlägg på finlndsvenska, hoppas det går att tyda ;)
jag, sandra, har chillat här hos maria sedan söndags och det har bara varit nice! inte alls segt, eller hur ni nu säger haha. har hunnit bekanta mej med skolan, samt besökt H&M typ 1 miljon gånger! déjà vu ögonblick har upplevts tex då man har haft racer-cyklar-maria framför sig på väg till skolan. det kändes smått St Raphaëligt. Men jag har haft det skitkul och hoppas på besök från helsingborg snart, ;)

hahahade gött, NÄKEMIIN!
sandra

ps. vad e grejen med alla snygga killar och billigt godis? jotain rajaaa!

oh, romeo where do you have your juliet, romeo where's your girlfriend?


jag och min homie sandra sitter och kollar adam, kör på varannan replik och har det allmänt swill. fet tisdagskväll måste jag säga!

st raphael










har efter mer än ett halvår äntligen fått bilder från st raphael, så här kommer litta bilder!
bättre sent än aldrig?

olivia


detta är tillägnat bara dig!
uppdatering ftw!

gladpåsk




idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. under mina månader på fahlmans tror jag aldrig att det har varit så knökat med folk som idag. att det var sjukt fint väder gjorde det inte heller roligare att stå i ett mörkt rum och diska precis.. menmen, snabbt gick timmarna i alla fall och jag kan inkassera lite mer parispengar!
efter arbetet stack jag och papi ut till golfbanan för årets första runda nu när dom äntligen har öppnat banorna igen. sänkning säsongens första runda: check! känns rätt najzzz. bådar gott inför framtiden, hoho.
nu ska jag sova, min kropp klarar inte av att hålla sig vaken längre. imorrn blire först golf, sen litta påsklunch och på kvällen kommer sandra ända vägen från finland (egentligen från malmö men det låter inte lika exotiskt)! bra sunday: förhoppningsvis check!
goodnight, goodnight.

jorden går under

jag blir galen!!!!!! alla mina favoriter har försvunnit när någon mysko uppdatering har skett på min dator. detta betyder att alla mina modebloggar är puts väck. gaaaaaaaaaaaaaaah! vad ska jag ta mig till?????? nu kan jag inte direkt få min desperata dagliga dos av bloggar!!! måste. hitta. dom. snabbt. så. att. jag. inte. missar. en. ny. dagens. outfit!!!!

okej, fick extrem panik när jag dessutom upptäckte att alla bilder, dokument, musik och spotify hade försvunnit också.. smarta, tekniska jag startade om datorn och bad till gud, hoppades på ett mirakel och visst finns mirakel! datorn återställd, jag kan andas ut och njuta av lördagen med modebloggar och spotify! yihaaa

läget?

jodå, nu har jag snart käkat upp mitt påskägg som jag fick imorse, det kallar jag rutinerat! sitter och kollar på harry potter och de vises sten, aaaaawww-effekten är hög, så söta, så söta så.

update:
kom på att jag har en chokladkanin som ska käkas också. sweeet!

RSS 2.0