une question


kan hår krympa?
efter att jag klippte mig igår känns det nämligen som om mitt hår bara blir kortare och kortare och jag blir surare och surare på min frisör. just nu ser jag nämligen ut som en blandning av hermy och amelie från montmartre, inte en bra kombination må jag säga!

hej


har jobbat hela dagen idag igen. det var typ helt öde på fahlmans, så schönt, så schönt. vi lyckades till och med bli färdiga tidigare, vilket aldrig har hänt innan. muchos najsos.
imorgon ska jag till falsterbo och underhålla min farmoder. åker hemifrån klockan sju. yeyyy. hoppas på lite finare väder och en farmor på bra humör så ska det nog bli trevligt.
tjingtjingeling.

la ville


såg just att det kommer nya avsnitt av the city på fredag. jublar lite tyst för mig själv, yessssssssssssss.
här har nu min nr1 fashionförebild! tror aldrig att jag har sett henne misslyckas.
sen att hon har jobb på elle och bor i new york gör ju inte precis att jag blir mindre avundsjuk.. ge mig ditt liv, tack!

yo.


idag har jag varit i skånes hufudstad. mycket fancy. fick med mig två par örhängen, en ring, ett par solisar och en skjorta. fick inte riktigt mitt shoppingbegär stillat, men med tanke på mina ekonomiska begränsningar (låter tjusigare än att jag är pank) så fick det räcka. jag är rättså nöjd i alla fall.
fick åka hem lite tidigare för att kapa håret, så nu är mina slitna hårtoppar ett minne blott!
nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig uttråkad. har ont i huvudet också. stackars mig.
vill att mina vagabond-skor ska komma in, fick lämna tillbaka dom andra eftersom dom typ var helt förstörda framtill efter bara några gånger, och nu väntar jag på att ett nytt par ska anlända till stan. det borde ju inte ta särskilt lång tid för dom att flyga från väla till stan tycker jag.
byyyyyyee.

diskmedel.


luktar disk om mina händer. fresh. har jobbat nästan åtta timmar idag och är en aning trött.
imorgon bär det av till malmö och om jag hade haft typ obegränsat med pengar, eller bara hade valt att stanna hemma istället för att åka till paris, hade jag väldigt, väldigt gärna lagt beslag på den här jackan. som den lilla tönt jag är+att man inte har mycket annat att sysselsätta hjärnan med när man jobbar, tänkte jag på den här jackan innan idag och på hur fullkomligt mitt liv hade blivit med den här som kompis och sen fick jag syn på den här bilden när jag kom hem. seriösa vill ha-vibbar tar över mitt huvud.

vendredi


det är fredag.
jag har lov.
det är vår.
jag är glad.

took the midnight train going anywhere.


dsquared2.
storstadstjej sticker ut i naturenoch campar. i like.

.


sovmorgon, håla på kärnantrappan (tror att alla märkte att det var wünderbart väder idag), litta snabbshopping, hem, promenix i kvällsolen med ollisen, våfflor med bär och grädde till kvällsmat. en mycket bra torsdag.
nu ska det pluggas energi inför engelskadebatt tomorrow, tjingtjing.

röda rosor är röda.


bonne nuit, tristesse.


sitter och lyssnar på justin beiber. har just kollat på harry potter och hans kära halvblodsprins.
ibland sitter det rätt fint att vara effektiv i skolan.
idag har jag varit i skolan, johanna har fyllt år (grattisssss!), jag har tränat mycket hårt i en halvtimme och käkat våfflor på nv-tjejkväll. en rätt medelmåttig tisdag, men ändå rätt bra för att vara tisdag om jag tänker efter.
nu är jag jättetrött. tror bestämt att jag ska gå och lägga mig.
bonne nuit!

miu miu



jag vill också ha rapunzel-flätor och glittriga kläder.

parachute


bonjour i lingonskogen hälsar teskedsgumman!
hon ska nu placera sin bakdel i soffan och njuta av att plugga nada.
förresten har hon en sprillans ny skjorta - se bilder för ytterligare information.
au revoir i blåbärsparken.

undeuxtroisquatrecinq


liten tur på stan, lite golf, lite gym och nu ska jag strax iväg till mina favorittvillingar för paris-kväll! fedt najs.
ha en crazywazy lördagskväll!
bisouuuus

ppp


nu väntar mina kära vänner och pizzapizza, sen blire ppp!
ha det najzz ikväll, det tänker jag ha!

tisdag


klockan är elva och jag ska sticka till skolan om en kvart. älskar nrj-vecka! varför inte ha det varje vecka?

wazzup

försöker plugga, går suuuper. tog en minipaus innan och tränade golf, nu är jag hypertaggad på islam. indeed. har bara sju och en halv timme kvar på mig nu, så det är bäst att jag sätter igång.
arrividerci!

lördagggg.


SÖTIS!

har typ haft den roligaste lördagskvällen 4evaah. kollat på mellofesti med hela tjocka familjen (typ svensson-varning???? illa!!!), ätit alldeles för mycket (har ont i maggen nu fyi) och ligger nu i min säng och försöker plugga islam i underställ och raggsockor. mycket mysigt, mycket fashion. tror snarare att jag kör på att sova nu, gå upp jetetidigt imorgon och sen kötta hela dagen. ååååh som jag ser fram emot imorgon! 
om ni vill veta har egentligen hela min dag varit helt fabulous. har tränat golf (som ni förstår gick det megabra efter typ tre månaders uppehåll), har fikat kanelsnäckor, har gymmat (riktigt biffig är jag nu) och har inte pluggat ett enda skit, vilket jag borde ha gjort.
jag är trött efter den här slitiga dagen, tror jag ska sova nu.
zzzzzz
pussppppuuuuusssss.

m.



jag vill tillbaka till värmen och solen på mallorca.
nu.
 

mademoisellemadamemonsieur


har ingen aning om någonting.
skön dag idag, skola från tio till elva, helt ok.
funderar över att sticka och träna. inte speciellt sugen.
ciaaomjaaaooo

vinter

jag hatar verkligen vintern. får mig att krypa in i ett litet deprimerande skal och gömma mig där tills det blir soligt och varmt igen.
jag vill ut.
mitt deppighetsskal börjar bli trångt.

with every bit of me you're mine, kevin borg

lyssnar på kevin borg. han sååå charmig och znygg. jag och gretchen löv him. puzzzzz

nyhet!


nu sitter jag i min säng med grete och har just ätit pizza. hoppas ni alla bloggläzare antecknar detta noga och tycker att detta är sjukt superintressant. jag hoppas även att anteckningen blev bra.
puss och hej leverpastej
/maria cecilia aurell
+grete larsson på ett litet hörn
ps. baconleverpastej är gott. ds.

tjuuuululu.


sol och varmt väder, nu tack!

efter en veckas underbar sol var det över och det är officiellt svinkallt igen. jag. orkar. inte. mer.
flyttar till medelhavet imorgon istället för skola, känns mer lockande på något sätt.
idag har vi tillbringat hela dagen i lund, så nu är jag totalt övertygad över att aldrig läsa naturvetenskap i lund. vill inte vara omringad av bockskägg och vandrarkängor i tre år..

sunday bloody sunday

vaknade klockan åtta av fågelkvitter och av att solen sken in genom min rullgardin. underbart? nej, inte överhuvudtaget. försökte somna om, men nä, det ville inte fågelj@£[€[{rna.
masade mig upp vid nio, knaprade på några bacon och käkade lite godis, kollade på notting hill samtidigt som jag skickade iväg ett sms till jojjan om hur kasst jag mådde. fick tillbaka en inbjudan till hennes säng, l-o-v-e-l-y.
pancakes+kladdkaka satt rätt fint det. nu sitter jag och knaprar lösgodis, har varit en hård diet idag... kör vidare på knäckebröd och vatten imorgon, nu när jag är inne på rätt spår liksom.
ner tio kilo på två veckor? absolut!
och jag är jättetrött.
nu ska jag äta riktig mat, tjarrrråå.

hej.


jag vill ha ashley's örhängen! gärna så snabbt som möjligt.
på tal om örhängen kom mor min hem med ett nytt par av mina bff-örhängen igår efter att det ena mystiskt försvann in i dimman i avoriaz.. resulterade i gårdagens glädje. dagens glädje: jag har köpt nya skor! fina, fina varelser från vagabond som fick mig att uppleva shoppinglycka x 100.
nu ska jag sova, ska worka hela dagen imorgon.
pussssse

tisdagtisdagtisdagtisdagtisdag


fick alla ollipollis bilder från avoriaz igår, här har ni vår ultimata sammanfattning av the trip gjord med slipsar på ett frukostställe i deutschland. kortspel-öl-buss. där satt den!
det är vår! efter skolan stack vi och satte oss på kärnantrapporna, och åååh så skönt det var! en och en halv timme senare började det bli kallt, och h&m väntade på mig med en kappa, så nu är vårjacka inhandlad. shoppinglycka är den enda sanna lyckan! 
nu har jag köttat en aning på gymmet (pallade inte mer) och nu jävlar ska det räknas matte! kanske.
pussssssss 

it's a good thing, tears never show in the pouring rain. as if a good thing ever could make up for all the pain.

jag fryser. det snöar och stormar utanför mina balkongdörrar. jag har tusen saker att göra. min nya klänning gick i sönder idag. jag har den värsta vinterdepressionen. jag är på dåligt humör.

RSS 2.0