gucci


tyckte att guccis visning var rätt tråkig, men accesoarerna och materialen är verkligen supersnygga!
skulle inte tacka nej till någon av väskorna..
bilderna är från style.

att spela basket eller inte spela basket, det är frågan...



la just på luren, snackade med tränare bengan :D jag har sjuk beslutsångest just nu, vet inte alls om jag vill fortsätta med basket eller inte. på ett sätt är jag inte särskilt sugen på att spela mer, men samtidigt är det så jäkla kul ibland. dessutom har jag spelat sen jag var nio, så det känns lite dumt att sluta nu, men någon gång måste jag väl göra det. huuuummm! decisions, decisions...
nu ska jag plugga, svenska och naturkunskap väntar...
puss!

trettiondeaugusti


någon vänlig själ där ute, ge mig klänningen, snäälla?

den här helgen har jag varit duktig! igår skaffade jag mig ett jobb på fahlmans, så nu är jag inte arbetslös längre! nu ska det shoppas!
 och idag har jag varit på gymmet, det ni! det har jag aldrig någonsin varit innan, så jag är rättså trött just nu...
nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det ut till golfbanan.
puss!

TJA!



eftersom jag inte har matte a den här terminen har jag bara två mattelektioner i veckan, istället för fyra, och vi hoppar lektionerna på morgonen så att vi får sovmorgon.
idag började jag alltså halv elva och slutade klockan ett, hade två lektioner. en av de lektionerna var dessutom info & layout, vilket är megasoft, så jag kan ju bara säga att det var en rätt skön dag i skolan idag.. :D
känner att fredagar är helt okej...
heeelg!


torsdag


efter en rätt kort dag i skolan var jag en liten snabbis på stan och fixade block till franskan och engelskan. efter det cyklade jag hem och la mig på terassen, somnade (eftersom det verkar som det inte går att hålla sig vaken där) och resten av kvällen har jag försökt göra läxor, men tekniken är inte på min sida, får se om fadern kan hjälpa mig. nu ska jag kolla på tv, pusshej!

chausettes


hittade den här bilden i vintras tror jag, och sparade den men har glömt bort den lite. fötterna med ballerinaskorna på den nedersta bilden var det jag fastnade för, skitsnyggt med mönstrade strumpor i! det tänker jag definitivt köra på i höst och vinter.

starsandstripes.


här har ni min nya favorittröja, skulle kunna bo i den, och kommer förmodligen att göra det i höst och vinter när det blir kallt...
från bikbok!

nu måste jag vara lite duktigt och plugga, pusssss!

chloé f/w 09

 





chloés höstvisning var definitivt den allra bästa, älskar allt! färgerna, materialen, detaljerna, allting är perfekt!
så här skulle jag väldigt gärna se ut i höst..
hannah macgibbon for president!

rött!


det här är läppstiftet jag snackade om, 89 kronor på kicks!
det kallar jag braaa.

tuesday



helluuu!
efter en lång dag i skolan, sitter jag här och lyssnar på gavin, dricker saft och har just varit ute och sprungit, två gånger nu på en vecka - det är knappt så att jag känner igen mig själv! höhö
nu ska jag hoppa in i duschen!

hmmmm


detta skulle jag helst klicka hem nununu!
allting är från h&m.

tjugotredjeaugustitvåtusennio


haha, det finns en sjukt rolig blogg med bilder som den här som tema, men jag kommer inte ihåg vad den heter just nu. gör jag det hojtar jag till!

tjingeling!
idag har jag varit i båstad för att spela tjejligan, en golftävling för tjejer som ni kanske hör på namnet.. vi samlades kvart över sju på golfklubben, så nu är jag rätt trött! men det var kul att spela och jag hoppas att jag kan vara med nästa gång också :)
efter det stack jag ut till väla och handlade min efterlängtade usa-flaggetröja, ett rött läppstift och en ögonskugga.
nu har jag käkat kräftor och pannacotta och tittat på film, och snart väntar sängen efter en håååård dag!
pussss!

ciao!


 vill ha deras hår nuuu! och gärna hela deras garderober när vi ändå håller på...

nu har jag precis ätit lunch och ska snart sätta mig i bilen och åka mot falsterbo. där ska det bli släktkalas med mina kusiner som snart åker tillbaka till frankrike!
ha en bra lördag!
puss!

frefrefredag



mina kära vänner (som ni kanske har gjort er bekanta med redan) lämnade mig för en och en halv timme sen, så nu sitter jag här helt för mig själv och funderar på att bli emo.... eller inte! kollar på friidrott, käkar nötter och försöker att hålla mig undan från mina föräldrars kräftskiva, hehe.
nu kallar tv:n!
pussss!

oerhört privat!

Hejsan hoppsan marias trogna läsare, lurven här! eller liv som jag vanligtvis heter ;D höhöh
Har massor att skriva om.... (hööhöh) så efter många svåra och oändliga sekunder av funderande så har jag valt att skriva om min kärlek till lingongrova!
Lingongrova är då som ni förhoppningsvis redan vet en mycket delikat smörgås som passar för alla tillfällen. pålägg av alla dess slag fungerar också på denna underbara skapelse, men om man är en finsmakare så skulle jag starkt rekomendara smör av de finaste slag, skinka i tunna skivor och en härlig färsk gurka som skärs omsorgsfyllt i tunna skivor. Alla detta blir en manifik blandning som smakar ljuvligt....

men nu måste jag genast gå.... får fortsätta nån annan gång...

puss&kram skummbanan :D


extremt privat.

tjingeling pling! fia här. Nu ska jag vara lika bra som grete " prinsessa"och skriva ett litet gästinlägg.
Men jag ska inte  beskriva marias  stökiga skrivbord som grete gjorde, i typ en timme :O
Grete tar allt lång tid på sig, men det kan jag faktiskt förstå. För sånna som grete är allmänt sega.
näääää, bara lite seg, eller? :D
Tänkte berätta lite inside information och det är att  grete är en snigel en seg snigel, liv gillar lingongrova det tycker hon är "jättegott", maria leker  frisör och tycker innerst inne att fjortistjejer är charmiga. speciellt dom med totteband runt vristerna. höhöh :D
Och själv återstår jag "fia", den bästa ut av den bästa. Som bara är allmänt bäst.
Nej tillbaka till verkligeheten. Nu efter den andra skoldagen, plus 30% rea på kladdkaka ska vi ha maaaassage. bara så ni vet försök klå det ni. truudilutt prutt prutt :D haha
ha det, pusss Fia utav den bästa


Mycket privat

Här sitter jag och tittar ut över havet. Ser fåglarna flaxa högt i de blå och molnen sträva fritt i skyn. Nä. haha skoja. Det är Grete som skriver och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. För jag är en stolt oerfaren bloggerska. Är mer en lyssnare och läsare (tänk ett underbett). Men isället för att titta ut över havet så ser jag en vit vägg och ett halvt skökigt skrivbord framför mig. I skyn (taket) häger en lampan naket mot de vita taket. Nä lite allvar... Vill ni ha en beskrivning om hur Mias skrivbord ser ut? Jaa de vill ni, för de har ni aldrig fått hihi. Okej så här ser det ut. Mias skrivbord är i glas och så står det kärlek på massa olika språk (mia kan massa språk, skånska, engelska, svenska, franska). på min högra sida står två glas, tre tallrikar, nån träsak, mobil, procivitas privata gymnasium papper, andra papper och lite till. på vänstra sidan massa krämer och dylikt, tidningar, en tom kanna, en fjärkontroll, klämmor och massa annat bajs. framför mig hänger en sådan där tavla man hänger saker på. Här hänger Mias betyg, massa betyg, lite fotbolls biljetter, även Mias stora blogg lönespecifikation (på riktigt är det hennes sommarjobb men ska samma).

lalaaala laaaallaa (lite skönsång från mig).

Nä, nu ska jag återvända till verkligheten. Mitt bloggande är klart för denna gången men nästa gång blir det ett detaljerad beskrivning av Mias badrum olalal. hahaha 
snipp snapp snut så var sagan slut. 
 
hälsningar prinsessan Grete


skolstart


skulle inte säga nej till varken klänningen eller smyckena..

ciao!
nu är första skoldagen avklarad, och det känns som om de här tre åren kommer att bli riktigt nice! :D klassen, lärarna och allt runt omkring verkar jättebra och jag tror att jag kommer att trivas perfekt!
efter skolan kom liv, grete och fia och vi stack ner till gröningen tillsammans med elin, mimmi och sofia. tror jag kan satsa rätt jag mycket på att jag tog årets sista dopp, det var sjukt kallt..
nu ska jag kolla på friidrott, det är snart dags för usain bolt och det tänker jag inte missa!
puss!

hejdå sommarlov!



sista sommarlovsdagen idag, och det känns... helt okej men inte super. vill ha varma sommardagar, bara ben och färska jordgubbar ett liiitet tag till. men jaja, det ska ändå bli rätt roligt att börja skolan igen om man räknar bort tidiga mornar, prov och tråkiga lektioner. ny klass, nya vänner och nya lärare ser jag dock fram emot!
idag var jag först ute och sprang, käkade frulle och spelade sedan golf. nu ikväll har jag mest kollat på friidrott, börjat på det mount everest av kläder som ska strykas sedan frankrikeresan och haft lite lätt panik över vad jag ska ha på mig imorgon... blir nog joggingbrallor och munkjacka tror jag! hehe.
nu ska jag checka lite tv och sen ska jag försöka somna i en hyfsad tid.
puss! 

tisdag

efter att the larsson twins stack vid tolv käkade jag pannkakor, läste elle och stack sedan ner till stan med mor och bror. där fick jag två par tights; ett par blommiga och ett par i krossad sammet. me like!
sen somnade jag på en dyna i trädgården, stack ut till golfbanan och nu kollar jag på bond.
 
mina tights och de vackra systrarna larsson! :D


djurmönstrat är inne i höst!


se och lär av mästarna!
modeller: gretchen, lurven och mysken.
fotograf: patrick demarchilier.
stylist: carine roitfield.

samedi


bild från frankfurts flygplats som jag hittade. mycket intressant bild måste jag säga!

tjingeling!
idag har jag mest tråkat hela dagen, det har varit så jäkla dåligt väder att man inte har kunnat göra något annat än att sitta framför datorn. jag har typ bara kollat på friidrotts-vm som startade idag, det var det perfekt väder för!
på kvällen var det avskedmiddag med the larssons och the persson på haket för emma som halvt flyttar till båstad. det var god mat och mucho trevligt! och good luck i båstad pemmsi!
nu ska jag göra tv:en sällskap, pusshej!

monki


jag tror att en resa till malmö eller göteborg måste planeras in snarast!
villvillvill ha!

fluff

nu kommer de närmsta inläggen typ bara handla om vad jag har köpt och vad jag vill köpa, men ni får stå ut! :D
den här västen har jag väntat på ett tag nu, och idag inhandlades den!
sååå mysig!

nerddd

okej, orkar inte berätta om allt som har hänt så sammanfattar det bara med att de här tre veckorna var de bästa i mitt liv. punkt slut, här kommer ett av köpen jag gjorde i san remo på marknaden. fyra euro för komplett nördlook är inte dåligt!

:D

HONEYS I'M HOME!
uppdatering kommer så fort alla har laddat upp bilder på facebook, eftersom min kamera blev stulen av någon fransman...
men jag kan ju bara säga att det var så jäkla naaajs!


RSS 2.0