f l o w e r p o w e r


har velat ha de här skorna sedan jag såg dem på den här tjejens blogg förra våren. men ett och fem känns lite väl mycket för ett par skor om man har min budget... aja, drömma kan man väl alltid!

blablablaaa.


målar naglarna mörkblåa, pluggar franskaglosor och läser bloggar. allt på samma gång i en bra mix! stryk franskan och den är perfaaa. borde nog göra lite kemi också, stryka lite och forsätta med packandet, men det får vänta nån timme tycker jag.

tisdag


liv, du vill inte komma hit och fixa mitt hår? sneela!
tjaaaaa.
tisdag - tråkig dag i skolan. efter det fixade och trixade vi lite i photoshop, eller rättare sagt elin gjorde det... förberedelserna är i full gång! och det blev redigt naajzz.
nu sitter jag i en stor, fluffig fleece och känner mig som ett svart gosedjur på besök i antarktis, sjukt hur det kan vara så kallt! längtar till värmen i avoriaz...
och på tal om avoriaz! tvåååå dagar och fem timmar kvar tills det är den 29:onde! ååh, som jag längtar tills på fredag! ska bli så naaaajjjss. förresten måste jag sluta säga najs i typ varje mening, men det är verkligen det ultimata ordet. hujaa
seeyal8er allig8ers.

tjugoförstajanuari.hela dagen har typ handlat om procivitas killer game. jag dödade en trea med purjolök, men sen, preciiiis efter den sista lektionen, efter att jag hade varit beredd med 3d-glasögonen hela lektionen, blev jag dödad med en luftmadrass. fattar ni så sur jag blev?! okej, det gör ni nog inte, men sur blev jag! ska försöka överklaga reglerna imorron, jag får inte vara död!
nu ska jag försöka tvinga mig själv att räkna lite matte och kanske, kanske kolla lite på tv..
pussssss

lack.


måste kila in till make up store imorron, sååå fint det här nagellacket är!

freitag

sitter under mitt täcke och en filt och diskuterar djupa ämnen med gt på msn och kollar på factory girl. mycket trevlig fredagsunderhållning måste jag säga! imorron ska jag jobba och sen blir det frankrikeafton i casa aurellius. very nice indeed. nu ska jag sova, puss och godnatt!

twelve


nu ska jag kolla på sista avsnitten av eva&adam. finns inget bättre än att kunna spendera en hel dag framför tvn utan dåligt samvete. påminn mig tack, varför finns läxor egentligen?
och... om fem månader har vi sommarlov och jag fyller år. rättså najs.

blblblablaaaackckck.


chloé och burberry prorsums
vårkollektioner gör att jag vill klä mig i
ljusa, fina färger hela sommaren.
sen kommer alber elbaz
och tamtamtam
(tänk typ en trudelur med
trumpet eller nåt, vad
vet jag) utklassar dom
med hästlängder.
tror nog att det blir svart ändå!


lööööö-rdag


judiskt ghetto i padova. en utmärkt plats att träna upp posingförmågan!
jobb hela dagen, och ingenting att göra där typ. vart har allt fikasuget folk tagit vägen frågar jag mig själv... jaja, det kvittar för mig, jag får mina pengar ändå! mina converse glömde jag hemma, så jag fick skutta omkring i mina kängs, det gjorde sådär lite lagom ont efter sex timmar...
ikväll blev det pastapasta med jojjan och ollan. och lite bajzzz sötizz. lyckades spräcka godisförbudet efter tre dagar, riktigt nöjd med mig själv måste jag säga! fast jag förtjänade det faktiskt efter allt slit idag, eller hur?!
imorron blir det också cafévärdinnetime, och efter det så är min resa betald. s-j-u-k-t-n-i-c-e-!


...


ååh, gick just in på scoolsoft och kollade in vårat nya schema och jag säger bara gaaaaaaaaaaaah! hur har dom tänkt att jag ska kunna få min skönhetssömn eller någon fritid överhuvudtaget? bara det att vi har fysik två gånger på fredagen är ju rent sorgligt! åhååååå.
idag har jag gjort n-a-d-a. väldigt skönt. på kvällen spenderades fyra timmar med twinsen, fia och emma på café viva, mucho najso.
nu ska jag sova, imorron väntar jobb, jobb och lite mer jobb. inte särskilt roligt, men som sagt, avoriazzzzzz väntar. oj, tror det var jag som somnade där på slutet...
pusssssssssssss

louboutin.


så fina, så fina, så fina!
det riktigt sorgliga är att om jag inte hade åkt till avoriaz hade jag haft råd med de här och typ massa fler grejer...
eller typ tiotusen tuggummin eller nåt...
menmen, nu är det bara tre veckor tills vi åker, och jag ångrar mig inte ett dugg. taggkänslan är på topp!

flera bilder säger mer än flera tusen ord.
en bild säger ju mer än tusen ord, så här har ni boken om min lilla trip till italien.

lite milano, lite verona, lite riva del garda, lite gardasjö, lite bardolino och lite hotell där på slutet.


ciaooo!


köpte en lite liknande blus på zara i svart! hoppas alla antecknar ivrigt!

kom hem från italia i förrgår efter en vecka fylld med pasta&pizza, sightseeing i en kyrka per dag typ, och sittande i bilen flera timmar om dagen.
nu tillbaka till ett nytt år. har inga speciella nyårslöften, till skillnad från förra året då jag hade en hel lista typ, men känner mig rätt nöjd som det är nu.

idag har jag spenderat morgonen och förmiddagen hos ollipolli, och sen åkte jag hem och rensade min garderob och massa byråer. trodde att det skulle bli sååå mycket utrymme nu, men tydligen har jag lite för mycket kläder för det... jaja, duktig tycker jag i alla fall att jag har varit!
nu ska jag försöka dra med mor min till gymmet och bränna bort lite av de där pizzorna.
pusssss.

RSS 2.0