hej


den här västen köpte jag också idag, sjuttio procents rea på mq!
den blir det sammetstights och svarta converse till om det var någon som undrade!
höhö.

ikväll har jag picknickat i vikingsbergsparken med tvillingarna larsson, plättar med glass och vindruvor blev det till kvällsmat! :D det var det enda goda som var kallt på borgen, så det fick det bli! varmt väder+varm mat är ingen bra kombination..
sen gick vi hem till mig och skulle kolla på morden i midsomer, men det blev inte så mycket tittande eftersom vi hade fullt upp att planera en resa till paris nästa sommar! vi har redan kollat på hotell och flyg, så paris, here we come!


dom som inga byxor har får gå med rumpan bar




de här byxorna köpte jag på gina tricot idag.
jag tänker ha dem tillsammans med ett slappt linne, en kavaj och converse, vad tror ni om det?
pösiga (=hur sköna som helst), lite blanka och sådär perfekt slappa. i'm in love! 

klättring? nej tack!


höstkreation från louis vuitton, älskar färgen!

idag var jag som sagt på kullaberg med konfagruppen och vandrade, kollade på suuupersmå grottor som jag egentligen inte ens skulle kalla grottor och klättrade i berg.
så mycket klättring blev det däremot inte för mig, hatar höjder och har världens höjdskräck, så efter att jag hade klättrat tre meter upp skrek jag till guiden att jag ville ner.. han ville däremot inte släppa ner mig utan ville istället att jag skulle hänga upp och ner, men efter att jag hade vägrat några tiotal gånger så accepeterade han det och släppte tillslut ner mig, tack till honom! när jag kom ner var jag helt  skakig och hade typ hjärtklappning, så jag tror inte att klättring är något för mig, haha...

nu ska jag kolla på ett gammalt avsnitt av morden i midsomer, puss!

tjugoåttonde juni tvåtusennio



tjenixen!
idag har jag svettats i solen, fått lite linjer och varit i arild och hälsat på min kära bror som är på konfirmationsläger. efter det åkte vi direkt ut till golfbanan och spelade och tränade. nu har jag mest suttit och krängt godis, det är väl en sysselsättning det med?
snart ska jag hoppa ner i sängen, ska vara vid kyrkan klockan åtta imorron, och jag måste få min skönhetssömn, haha. vi ska till kullaberg och klättra och grottvandra, låter läskigt, men det kan nog bli rätt kul ändå..
puss!

shortshorts



de här köpte jag i måndags! den blåa versionen av mina orangea favoritshorts. dessa köpte jag på rea - halva priset, alltså sjuttiofem kronor. joo, rätt bra pris måste jag säga!
de här är dessutom i en storlek större, så de blir lite slappare och om möjligt ännu skönare...

bikini



ny bikini, typ tvåhundra pix på h&m.
me like!

sommarsommarsommar










bilder på min vecka - födelsedagsfirande för fia, läger vid hjelmsjövik, gröningen och sol på stranden. finns det något som är dåligt med sommarlov?
skulle inte tro det.


hallååå, har ni saknat mig? :D kom hem från hjelmsjövik igår där jag har varit och lagat mat till små skitkonfirmander som bara klagar på maten. jaja, vi fick rätt mycket tid över, så det blev en del solande på bryggan..

idag har jag varit på stranden och stekt med emma, fia, liv och grete. tog årets första dopp i havet! (badade i hjelmsjön också) efter det stack jag ut och spelade golf med päronen.
nu ska jag sätta på någon film, puss!

i work all night, i work all day to pay the bills i have to pay...


hur fin kjol? hur fin som helst!
kommer inte riktigt ihåg var jag hittade bilden, men tror att det var här.


... eller nästan så i alla fall. igår började jag jobba halv tio i köket på st annas, när jag slutade där vid halv fyra började jag dela ut reklam, och när jag var färdig med det käkade jag kvällsmat och stack och passade barn till klockan tolv. jag behöver väl knappast berätta att jag var rätt så jättetrött igår kväll?

idag har jag bara jobbat med en sak, lagat mat, och innan dess var jag med liv och grete, först på stan och sen på gröningen. när jag var färdig jobbad stack jag ut och spelade golf. tävligsprogrammen inför golfveckan på klubben hade kommit upp och jag planerar att vara med i några av dem, så nu ska det hårdtränas! :D

nu ska jag kolla på tv, och sen hoppa i sängen, jag börjar vid halv nio imorron....
puss och godnatt!

midsummer



shuu!
midsommarafton spenderades med emma och fia och vi lyckades haffa biljetter till italien-sverige i U21, för 20 kr + att vi fick två tidningar, en sverige tröja och superfina sverigeperuker :D det kallar jag naajs! sverige förlorade i och för sig, men jaja... efter det stack vi hem till mig och åt jordgubbar och kollade på i taket lyser stjärnorna, som jag aldrig hade sett innan. och åh vad bra den var! sen kollade vi halvt på någon annan film och snackade, snackade och snackade :D

idag har jag bara sovit och tränat golf typ, och vilat mig inför "intensivveckorna" på konfirmationslägret som börjar imorron då jag ska laga mat hela dagarna, jag kommer att bli mästerkock efter de här veckorna!
på tal om mat, nu ska jag käka, så ciaaaoo!

hhuummm


känn hur en stor mördarblick skickas från mig till photoscape!
läskigt hur små mina pupiller är btw...

det här med photoscape vill inte riktigt funka för mig..
gaaaaaaaah!


flyg fluga flyg



de här solglajjerna köpte jag igår, åttio spänn på gina tricot!
hon som stod i kassan tyckte att man såg ut som en fluga i dem men jag säger:
det är coolt att se ut som en fluga!
höhö

här ser ni förresten lite av min nya tröja, fyllde på lagret med randigt lite ytterligare!

jordgubbarna anfaller!



jaa, då har sommarjobbet satt igång. jag ska ju jobba i köket på ett konfaläger så idag har jag bakat tårtor hela dagen. bland annat plockade och delade jag och emelie jordgubbar i mer än en timme, kulkul! nooooooot... jag tror aldrig att jag har käkat så många jordgubbar, när till och med jag blir trött på jordgubbar har det gått långt, höhö.

nu vill pappa att jag ska baka tårta till mammas födelsedag imorron också, om jag pallar är däremot väldigt osäkert, haha.
puss!


sjuttonde juni



sommarlov!
och jag är så hes så att man inte hör vad jag säger typ, jag har knarkat halstabletter hela dagen. ingen bra start på sommaren, men whatever, det är sommarlov och solen var blå idag!
puss!

en sjuk måndag



sitter här och snyter mig varannan minut, det känns som om jag har ett sår i halsen och jag mår bara allmänt dåligt. inte rätt tillfälle att vara sjuk! som tur var är det inte särskilt fint väder idag, så jag kan i alla fall ligga i sängen och försöka kurera mig utan att det känns som om jag slösar bort solsken. jag måste ju bli frisk till middagen ikväll!
puss!


domenica

igår var det födelsedagspartaj hos larssons ute i ingelsträde, mysigt, mysigt! jättegod mat och trevligt sällskap, så tack alla och speciellt liv och grete! :D






något måste man ju ha att göra när man väntar... typ fota sig själv? :D

kom hem vid halv tolv idag, delade ut reklam och för ett tag sen var jag ute och invigde min nya golfbag.
en superförkylning har jag också lyckats få, precis lagom till avslutningen och sommarlovet. jag måste faktiskt gratulera mig själv för min oerhörda förmåga att tajma in precis rätt tillfällen att bli sjuk, till exempel var jag sjuk på julafton och nu på min födelsedag. bra jobbat maria!

imorgon är vi lediga och vid sex blir det avslutningsmiddag i matsalen med alla niorna. jag har problem med vad jag ska ha på mig bara, får fundera under kvällen...

nu ska jag kolla på tv, puss!

sweet sixteen



i mamsens gamla mössa, det är ju trots allt student idag!


nu är jag också sexton! :D har dessutom haft underbart födelsedagsväder, det kan väl inte bli bättre än tolv grader, ösregn och stormblåst?
om ett tag ska jag börja göra mig i ordning och sen ska vi iväg till min kusins student. efter det blir det bonasera bonasera för födelsedagsmiddag och sen tårta! :D
puss!

t-t-t-orsdag



två lektioner och skåpstädning idag. sista gången vi tömmer dom skåpen! det e naajs :D
nu ska jag iväg ut i regnet och klippa mig och sen ska klassen käka på haket.
ciaaooo!

i wanna be free, wind in my hair, salt on my skin, sun in the air



efter att jag hade berättat för mamma att jag fick mvg på matte a:n kom hon hem med jordgubbar, så jag har just avslutat en skål med svenska jordgubbar och smultronglass, mums x 100! iblnad lönar det sig extra mycket att få bra på prov, haha. fick också reda på att jag behåller mitt betyg i alla no-ämnena och matten, så jag är nöjd med skolan för idag! :D
nu blir det tv, puss!


chloë gillar chloé...


... och jag gillar chloë i chloé!

chloë sevigny visar upp riktigt fina oufits i några av hennes chloé-kavajer och skor. i like it mucho mucho!

lite nytt att hänga i öronen



påfyllning på smyckeshängaren!


igår när jag skulle hämta min cykel tog jag en liten omväg till h&m och köpte de här örhängena. jag använder nästan aldrig örhängen längre, så efter att ha haft de här idag svider det i mina örsnibbar, haha. men det ska det bli ändring på!

måndag


kirsten dunst visar upp inspiration på löpande band!

idag har varit en onormalt skön måndag, ingen skola, inga läxor, inget regn och faktiskt lite sol och varmt väder på kvällen. avslutade med en runda golf och fiskpinnar och snart väntar sängen.
bisous!

baby, i'm a cop, stop, put up your hands and surrender to me!




blev dåliga bilder, men det är ju gavin på dem, så så dåliga kan de inte vara! :D

sista veckan innan sommarlovet, känns helt overkligt att vi slutar grundskolan om bara några dagar, men sååå skönt!

i helgen var jag först i göteborg i lördags. pappa hade fått biljetter till stcc (racing) av sitt jobb, så det kollade vi på först och sen blev det lite shopping, men hann inte riktigt till alla de affärerna jag ville till eftersom de stängde vid fyra på grund av nationaldagen.
igår var jag först på väla för att reklamera mina nya skor, sen delade jag ut reklam och sen stack jag till lund för gavin degraw.
och vad kan jag säga annat än att han var sjukt bra, till och med såna låtar som jag tycker är rätt tråkiga var riktigt bra live. och....jag bytte handsvett med honom! haha :D

idag har vi egentligen friluftsdag, och jag skulle gå långpromenad, men pappa sa till bengt att vi skulle spela golf istället, så jag är ledig eftersom vår bil inte funkar. :D

nu ska jag ner till stan och hämta min cykel, puss!

HEJHOPP!



imorgon är det fredag! och ännu bättre är att vi börjar kvart i tio eftersom det är beachhandboll imorron vilket innebär ingen skola utan bara vara på stranden hela dagen! :D
i och för sig ska jag vara med i laget, och jag kan inte spela handboll över huvud taget, men vi säger att det kommer gå bra tycker jag :D

nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv och njuta av att jag har klarat av tre år med läxor och prov och att jag nu är fri från sånt i typ tre månader. låter inte helt dumt!
puss!

torsdag


mary-kate på bilder från olsensanonymous.

kom hem från stan för ett tag sen, skulle egentligen gått på makeuprådgivning på body shop, men det blev inget med det.
jag hade fått ett presentkort från mamma som hon fick när hon gick med i deras kundklubb, men tydligen hade det gått ut för tre dagar sen... jag hade bokat en tid och allt för typ flera veckor sen, men hon i affären, som alltid ska vara superfjäskig och övertrevlig, hade bestämt sig för att vara en bitch, så jag får väl finurla ut hur jag bäst ska sminka mig själv, haha.

istället gick jag runt i affärer och kollade och köpte en födelsedagspresent till mig själv från mamma, en jättefin klänning från gina tricot. dessutom var den på rea, så den kostade bara 99 kronor!


stella mccartney resort




det är inte bara stella's vanliga vår/sommarkollektion som är hur fin som helst, även resortkollektionen har riktigt fina plagg. älskar färgerna och fiskmönsterna, man kanske skulle kunna hitta något liknande på h&m?

sunny side up


älskar mina nya shorts, så sköööna! kommer bli mina favoriter i sommar :D


trodde att det skulle vara dåligt väder idag, och det var det typ tills klockan två, då blev det supervamt, så jag har legat ute i en stol och solat hela eftermiddagen.:D äntligen börjar det synas lite att jag har fått någon färg, men jag är inte nöjd än, haha!


it's a sunny day


väskan skulle jag nog ersatt, men annars skulle jag kunna sno allt! :D

gud vilket härligt väder det är!
har suttit ute sen klockan två, och jag kan ju bara säga att jag inte har frusit det minsta!

skolan idag var bara fullproppad med jobbiga saker, matte a-prov (del 2), musiklektion där jag var tvungen att fixa lite saker för att behålla mitt betyg (som fortfarande inte är fixade, så det får jag göra om någon annan dag) och sen bild där jag redovisade, förmodligen var det min sämsta redovisning någonsin, men standarden var inte särskilt hög i klassen, så jag stack inte precis ut med att vara dålig, höhö.
eftermiddagen har jag tillbringat i skuggan, jag har fortfarande inte riktigt återhämtat mig efter överdosen av sol igår, haha.

puss!

RSS 2.0