oh chariot!



nu har jag beställt biljett till gavin degraw's konsert i lund i juni! åh åh åh!
den här sommaren kommer bli bra, det känner jag ända ut i mina orangemålade naglar! 

istället för skola...



...har jag som sagt spenderat dagen i falsterbo. spelade golf först, käkade jättegod mat på klubben och spelade sedan några hål till i riktigt tät dimma. efter det stack jag och pappa hem till farmor och farfar för ett litet överraskningsbesök, men de var inte hemma så då stack vi till ljunghusen och tränade lite puttar och sånt innan vi hämtade mamma på hennes kontor i höllviken. hon skulle in till malmö och lämna blommor¨till nån som skulle pensionera sig så då vandrade paps och jag runt i mämö och käkade glass. det var så sjukt varmt och fint väder!
sen stack vi hem och kvällen har jag bara spenderat på altanen i kvällssolen, mysigtmysigt!

inför stranden 09...

   
bikini och baddräkter från h&m.

jag är på desperat jakt efter bikini just nu, och har provat lite olika på h&m men de var inte riktigt bra. den här som finns på hemsidan gillar jag däremot, bikinin tycker jag är jättesöt med en stor rosett både på toppen och på trosorna.
en baddräkt vill jag också ha, helst en svart, men när jag såg den här blommiga blev jag sugen på att köpa den också. det dumma med baddräkt är bara att man inte kan sola särskilt bra i dem, inte så snyggt med en helt vit mage...

nu ska jag kolla på tv och sen sussa. imorron skulle vi egentligen ha en halv studiedag och sluta före lunch, men jag ska ta ledigt hela dagen och först vara hos läkaren på morgonen och sen ska jag åka ner till falsterbo och spela golf och förmodligen hälsa på min farmor och farfar när vi ändå är där.
puss!

i'll be waiting for you



i was perched outside in the pouring rain
trying to make myself a sail
then I'll float to you my darlin'
with the evening on my tail
although not the most honest means of travel
it gets me there nonetheless
i'm a heartless man at worst, babe
and a helpless one at best


just nu går paolo nutini's nya låt candy på repeat om och om igen. har typ hört den femton gånger i rad och åhå så bra den är! älskar videon också, den utspelar sig typ på ett bröllop i italien eller spanien eller något sånt medelhavsland och det är sommar och soligt, alla är glada och dansar runt och ser allmänt lyckliga ut.
där skulle jag gärna befinna mig just nu!
är rätt säker på att hans nya platta kommer att bli mitt sommar-soundtrack...


it's just a rollercoaster


såå fint, måste hitta en liknade hatt! jag har en som är rätt lik i modellen fast i svart-vit från h&m, men jag tycker att brättet hänger ner i ansiktet för mycket, det är en fördel ifall man kan se något liksom...

gud så konstigt väder det var idag, kallt hela förmiddagen och sen supervarmt på eftermiddagen! så när jag kom hem gjorde jag som vanligt, la mig i trädgården, solade och självklart somnade... det går inte att vara vaken när man ligger i solen, är supertrött och dessutom läser, det är en omöjlig kombination om man vill vara vaken, haha.

jag har också ett litet tips, måla inte naglarna utomhus! man får äckliga små bubblor i hela nagellacket eftersom det blir varmt i solen, och självklart så tänkte inte jag på detta, så nu sitter jag här med fula bubblor över hela naglarna, snyggt! det tror jag kan klassas som dagens i-landsproblem...

ännu lite mindre handikappad..


plugg, plugg och åter plugg väntar mig nu... suck!

kom just hem från golfbanan, sänkte mig med ett halvt slag idag, haha. noga ska det vara! :D
nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det kemiplugg med stort k. har prov imorron och känner mig inte sådär värst förberedd...
ha en bra måndagskväll!


låt det alltid vara helg


camilla alves och leighton meester på chloés butiksöppning i los angeles för några dagar sen. sååå fint klädda båda två!

den här helgen har bestått av fint väder, grillad mat, golf och allmänt bra humör. idag var det lite mer mulet, men när jag var ute och spelade golf sprack det upp och var riktigt varmt. förmodligen var det det som gjorde att jag sänkte mitt handicap för andra gången den här veckan, haha. jag är på gång! :D
nu ska jag kolla på film och njuta av de sista timmarna av helgen. puss!

this is the part where the end starts


såhär hade jag gärna sett ut imorron, älskar blusen och blomman i håret. dock hade jag nog tagit ett annat par skor, kanske ett par sandaler?
från stella mccartney's resortkollektion.


så underbart väder det har varit idag! jag gick i t-shirt och frös inte, och det säger mycket för det är alltid typ tio grader kallare på skolgården, känns det som i alla fall...
när jag kom hem la jag mig på altanen i bikini och försökte få lite solbränna, men jag tror inte att det lyckades särskilt bra, jag är fortfarande viiit. sen låg jag där och sov i en timme, det var rättså jätteskönt :D

dotdotdot



jag har en nästan exakt likadan sjal som taylor tomasi på bilderna. kanske borde plocka fram den..?

rätt slapp dag i skolan idag, det har varit en slapp vecka överhuvudtaget förutom imorron då det är nationella prov i matte... idag fixade vi mest med våra klasströjor, typ valde smeknamn och sånt som ska stå på dem. det var rätt skönt att slippa räkna matte och läsa och istället bara fixa med tröjor hehe..
nu ska jag fortsätta att leta efter mitt golf-id som har försvunnit från jordens yta. det är typ inget som gör mig så sjukt irriterad som att leta efter saker och inte hitta dom, så nu ska jag fortsätta med min frustration...gaaaah!


vika gazinskaya



 
i like! tydligen någon rysk designer, det är allt jag har lyckats hitta i alla fall. snygga kläder har hon, det är ett som är säkert!

måååndag



efter skola med bland annat bild/teknik och musik stack jag ner till stan för att köpa en födelsedagspresent. och... jag lyckades med bedriften att inte köpa någonting (förutom presenten då)! jag var väldigt nära att köpa en tröja, men jag motstod det! enormt stolt måste jag säga att jag är, höhö..
nu ska jag byta om, och sen blir det basket. idag tror jag att vi ska fylla i papper om nästa säsong, typ om vi ska fortsätta och sånt, och om vilken typ av sommarträning vi vill ha. själv tror jag att jag hoppar allt som har med träning att göra i sommar, haha.
tjingeling!


söndagsångest...


vårig och söt blus!

söndagkväll och söndagsångest igen... en väntar full med bland annat nationella prov i matte väntar och jag är rätt så ordentligt sugen på att bara stanna hemma den här veckan.
idag har jag spenderat dagen på golfbanan, så nu har jag skaffat mig rejäla golfvalkar på handflatorna, haha. och fint väder var det dessutom, så jag är nöjd med min dag! :D
nu ska jag kolla på harry potter och deppa över att det är måndag imorron... puss!

fredag, fredag, fredag!


klänning från versace, skulle passa rätt bra  ifall det var alla hjärtans dag snart... :D

wiiie! äntligen fredag!
om en liten stund ska jag ut till arild på "teambuilding", jag ska jobba i köket på ett konfirmationsläger i sommar, så nu ska vi och ledarna på lägret builda team! är inte jättesugen på att leka massa lekar och sånt, men det kan nog bli rätt kul ändå..
ha en bra fredagskväll, puss!


aaaaj!


jag känner på mig att jag kommer ha den värsta träningsvärken någonsin imorron. redan nu kan jag knappt sätta mig ner utan att plågas, och då kommer ändå mina ben att få en hel natt på sig att låta träningsvärken ta över... puuh!
jaja, nu kan jag känna mig duktig i alla fall, även fast fys kanske inte var det jag helst ville ha på träningen idag...

nu ska jag fixa i ordning mig inför imorron, lägga fram kläder, torka håret och sånt och sen väntar sängen. puss och godnatt!


je veux avoir...


...lite gott och blandat från net-a-porter. hade jag haft sådär femtontusen kronor över hade jag nog inhandlat det mesta av de här kläderna!
istället för att shoppa lyxkläder ska jag snart sticka till träningen för första gången på två veckor. jag gissar att det inte kommer att gå sådär jättebra idag...
see you later alligators!

thursday


typ den finaste klänningen jag någonsin har sett! åååhhååå så underbar!
från marchesa.


ny dag och betydligt bättre humör, historian är inlämnad, jag är så gott som läxfri och solen skiner. tyvärr är det typ storm också, men det är ändå bättre när det är ljust inomhus än helt grått och tråkigt. 
nu har jag tänkt vara lite duktig och göra matte a-läxan så har jag den gjord, kan vara rätt skönt att slippa göra den på söndag. 
puss! 

bang bang, he shot me down. bang bang, i hit the ground. bang bang, that awful sound.


bild från the satorialist. älskar kjolen, och speciellt tillsammans med resten av kläderna. kavajen är pricken över i:et!

snart färdig med historian, om sisådär tre år, fyrtiotvå dagar och sju timmar...
jag tror att jag behöver en liten paus från min kära dator nu, innan min hjärna helt slutar funka, är så trött så att jag tror jag somnar snart. tack och lov för att det inte är träning idag säger jag bara! hade det varit torsdag eftermiddag och jag hade varit tvungen att släpa mig ända till högasten hade jag hängt mig själv. inte riktigt kanske, när jag tänker efter.... jag måste ju fakiskt lämna in det *%/#"¤%=*^`}[$ historiearbetet!

som det kanske märks är jag inte på något bra humör den här eftermiddagen, jag tror att jag behöver en liten dos med one tree hill! :D puss!


onsdag


blöööööööööö! ursäkta, skulle bara få ut mina skolagressioner, de är på dåligt humör idag. vi har typ haft sammanlagt tre timmars rast idag, och det är inte något bra eftersom man varken kan gå hem eller något annat utan tvingas sitta på det äckliga plastgolvet i korridoren, självklart ska det ju bara finnas två bänkar där alla ska kunna klämma in sig på. nä, nu ska jag sluta innan jag låter ännu mer som en surkärring.

istället ska jag skriva en avslutning till mitt historiearbete, vilket har visat sig vara helt omöjligt. jag kan liksom inte bestämma mig för vad jag tycker, och då blir det en aning problematiskt att skriva en text om vad man tycker... jag tror bestämt att detta är anledningen till att jag valde nv på gymnasiet!
hejdå bloggen och hej mengele!


jag vill bara springa bort från skolarbete och aldrig komma tillbaka!


19.49


som den kjolälskare (om nu det ordet ens finns) jag är, tycker jag självklart att laurens kjol är jättefin, men skorna, det lilla man ser i alla fall, är ännu finare. ge mig, snälla?

gissa vad jag just har gjort?! varit ute i skogen och joggat, och jag är så sjukt nöjd med mig själv! :D det var typ på sommarlovet jag var ute och sprang senast, så jag kan ju inte direkt säga att det gick bra, men hellre jogga i snigeltakt än att sitta framför tv:n och käka godis, höhö!
 nu ska jag fortsätta vara stolt och kolla på det nya avsnittet av the hills som har poppat upp på mtv's hemsida. puss!

back to basics


harper's bazaars majnummer med alexa chung på framsidan. i like!

förlåt för dålig bloggning nu under lovet, men är det tjugo grader varmt och sol är i alla fall inte jag så sugen på att sitta inne vid datorn...
idag var det tilbaka till den grå vardagen, skola, läxor, hypertrötthet, inte såå kul. det som är kul är att det bara är två månader kvar av grundskolan, två månader tills jag fyller år och tre månader tills jag åker på språkresa. att det ska klämmas in massor med nationella prov och andra tråkiga saker tycker jag inte att vi ska fokusera på nu! sommaren närmar ju sig!
eftersom jag för en gångs skull är helt läxfri ska nog gå ut i solen med lite tidningar och allmänt njuta av att våren har anlänt!

påskdagen



efter en påskfrukost med bland annat ägg (självklart!) ska jag ut i trädgården och bättra på min än så länge rätt obefintliga solbränna. här ska det solas! :D

glad påsk!



kom precis hem från golfbanan, nu väntar påskmiddag efter en dag i solen och bikinin. glad påsk allihopa!


påsklov


schnyggt gånger två!

hejsanhoppsan! nu har de första dagarna av lovet gått, och de har jag spenderat hemma hos liv och grete ute på landet, i ingelsträde. käkat massa choklad, blivit halvt uppäten av ett litet lamm och cyklat från höganäs med punka, och liv, där bak i vaaarmt väder.
 vid ett idag tog jag bussen hem och sen har jag inte gjort så mycket mer, spelade bara lite golf nu på kvällen.
nu ska jag käka pizza, är sjukt hungrig. puss!

wiiie!



Du är preliminärt antagen till val 1:
FR NV motsv Naturvetenskapsprogr på ProCivitas Privata gymnasium Helsingborg (Billeplatsen 1, Helsingborg) i Helsingborg.

grattis till mig själv! :D jag var sjukt nervös innan jag kollade om jag kom in eller inte, så nu känns det som att jag kan andas ut igen, haha. nu gäller det bara att inte sänka sig i massa ämnen, här ska det pluggas! :p

söndagkväll


perfekt är ordet jag skulle använda för att beskriva den här klädseln! någon som kan tänka sig att ge hennes kjol till mig?

nu är det lovlovlov! :D och dessutom prickade väderguden in perfekt med sommarväder och ledigt, tack så hemskt mycket!
när jag spelade golf igår var det så soligt att jag ser ut som om jag smetat tomatpuré i ansiktet, lite kräftvarning med andra ord... det är inte bra att vara så blek som jag var innan mina timmar i solsken, haha.

idag har jag spenderat min dag i eos-hallen i lund. spelade sista omgången för säsongen, mot eos och äli även den här gången. vann mot äli men förlorade mot eos, men det kvittar egentligen för dels är det inga fler matcher, och dessutom hade vi ändå flyttats upp om serien hade fortsatt.
nu ska jag och min slutkörda kropp dunsa ner i soffan och spendera några timmar där. puss!

19.57


ett stort hopp av lycka tog jag igår!

ååååh, så fint väder det har varit idag! jag lever fortfarande i något slags lyckorus, haha. det här är bästa exemplet: när jag spelade golf för någon timme sen behövde jag inte ens ha en vindjacka, jag spelade i ylletröja och var varm! känn på den du! om det blir sånt här väder på lovet tänker jag vara ute hela dagarna.
jag är gladgladglad!
nu ska jag tvätta håret, fixa naglarna och sedan parkera mig framför tvn. puss!


klarblå himmel


vår trädgård är full av blommor just nu, jag är full av lycka över att våren är här!


idag gick jag runt i blommig klänning och kände mig allmänt vårig. solen sken så att jag blev varm om hela ryggen när jag gick hem och jag tror att jag har fått motsatsen till höstdepression. det var en kort sammanfattning av min dag, haha.

förutom min vårglädje har jag haft tre lektioner idag igen, varav vi kollade på film på en av dem. nu borde jag sitta och vrålplugga religion, kanske borde övergå till det istället... tjingeling så länge!


april, april, din dumma sill...



...jag kan lura dig vart jag vill! jag har inte blivit utsatt för ett enda aprilskämt idag, det tror jag måste vara första gången någonsin.. fast det kanske är tur, haha.

dagen började på värsta möjliga sätt. gick upp tjugo över sex, riktigt trött, pallrade mig iväg till skolan i äckligt pissregn för att få höra att första lektionen är inställd eftersom vår kemilärare fortfarande är sjuk. så, sticker hem igen och upptäcker att ifall jag hade vetat om att lektionen hade varit inställd hade jag kunnat gå upp vid samma tid som klockan var när jag kom hem. yippie!
jaja, resten av dagen var i alla fall bra, även om det känns som att jag har spenderat hela dagen med att renskriva mitt neverending historiearbete. nu är det bara inledning och avslutning kvar, så det ska jag fortsätta med nu!

RSS 2.0