tisdagkväll



kom just hem från träningen med en näsa det gör vääldigt ont i efter ett aning misslyckat blockförsök rakt i ansiktet på mig... fick även med mig ett par trötta, trötta ben efter både golf och basket, men nu kan jag sova med gott samvete i natt, haha.
nu väntar duschen, sen sängen. godnatt!

idealisk skoldag


lite blandat, väldigt snyggt klätt, folk. ge mig sommar och bara ben, snäääälla?

idag har jag haft tre lektioner. det var typ i tvåan det hände senast, haha. eftersom vår matte- och kemilärare var sjuk lyckades vi få nästan tre timmars lunch! efter det var det en halvtimmes svenska där vi hade charader och sen stack jag hem igen (jag skulle inte vara med på gympan) medan hela klassen stack och simmade. skulle vara rätt skönt ifall alla skoldagar var såhär!
nu känner jag att mina ögon inte tål att sitta framför datorn mer, jag har suttit här halva eftermiddagen och renskrivit, renskrivit och renskrivit massa skolarbeten, så jag ska ut till golfbanan istället, puss!

confessions of a shopaholic




istället för att träna bestämde jag och mamma oss för att gå och se en shopaholics bekännelser, en liten uppgradering måste jag säga! eftersom jag har läst alla böckerna och tycker att dom är riktigt roliga var det kul att äntligen se filmen, och den var precis lika bra som jag hoppades att den skulle vara!
nu ska jag fixa lite inför morgondagen och kolla på tv, bon nuit!

hejsanhoppsan årets fjortonde vecka!




ännu en ny skolvecka, och för att vi ska bli lite mer plågade och vara riktigt slutkörda har lärarna bestämt sig för att  sätta varenda litet prov och imlämningsuppgift denna veckan. känner redan hur bra de här fem dagarna kommer att vara... ett litet plus är i alla fall att religionsprovet blev framflyttat tills på fredag, annars hade jag fårr vrålplugga idag, så tack anna!

och på onsdag får vi reda på vilket gymnasie vi kommer in på! jag kommer att hålla tummarna 24/7 i tre dagar, haha. 
nu ska jag skriva en uppsats om aluminium, otroligt roligt! och så fick ni ett litet rim på köpet, det var väl snällt?
puss!

17.44


bild från garance doré, älskar hennes illustrationer!

fullproppad av pastasallad, med ont i magen och hemskt trötta ben ska jag snart ta min lilla cykel och styra kosan mot ga för match. är inte supersugen på att spela direkt, men som sagt är det inte varje dag jag spelar med U20-laget, så jag får väl tagga till mig lite! ha en bra fredagskväll!


äntligen fredag!


fin-fint! här är ett exempel på den perfekta slappa t-shirten, och att hon dessutom har superfin kjol och snygga skor gör att jag bara blir mer avundsjuk!

fredagfredagfredag! äntligen är skolan slut för den här veckan, och dessutom slutade den med att vi fick sluta ett! :D jag är mycket nöjd! speciellt eftersom till och med fysiken gick hyfsat snabbt idag, och det är ovanligt det.
i eftermiddag ska jag bara vila min trötta kropp till matchen ikväll, ska spela med U20-laget för en gångs skull, så jag måste ju vara utvilad, haha. jag hoppas bara att laget vi ska möta inte är basketjättar som kommer och mosar lilla maria...
nu ska jag njuta av ledigheten!

16.53



nu ska jag slita mig från mitt otroligt intressanta plugg och sticka till stattena för att ta bussen till träningen. torsdagsträningarna är de mest sega om man tänker på att ta sig dit, jag och anna får typ spendera tre timmar totalt på att ta bussen, träna och åka hem. hade det inte varit för att vi tränar i en bra hall hade jag aldrig pallat. sån basketfantast är jag, haha!
seeya later alligators!


susan cernek


     

denna dam hittade jag på massa olika streetstylesidor och eftersom jag tycker att hon har en väldigt bra smak för kläder kollade jag upp vem hon är. enligt mina undersökningar heter hon susan cernek, är tydligen moderedaktör på glamour.com och har jobbat på elle us tidigare. drömyrken eller vad?
helst skulle jag sno både hennes jobb och garderob! :D

tjugosjätte mars


jag har börjat tycka leopardmönstrat är jättesnyggt igen, så den här klänningen från temperley skulle gärna få dyka ner i min brevlåda.

nu är jag hemma och hamnade omedelbart framför datorn, men jag skyller på att jag måste ha den till skolarbete...

idag slutade vi tidigt som alltid på torsdagar, vilket är typ hela skolveckans höjdpunkt, haha. men tyvärr slipper jag inte skola för det, vi har ton med grejer som ska vara inlämnade och prov och sånt nästa vecka så jag ska försöka få undan en del idag. är inte jättesugen på att plugga hela helgen, så då kan jag lika gärna göra det nu.
alltså, franskaverb och josef mengele here i come!

såhär på kvällskvisten


en av dom mest perfekta väskorna jag har sett, från lanvin of course....

hola! kom just hem från kvällspromenix med le pére. det är så himla skönt att gå ut och gå på kvällen, dels för att det är helt tyst överallt och sen är man skönt trött när man ska gå och lägga sig, haha.
nu ska jag tvätta håret, sen tv och sängen. puss!


the waffle day



stella mccartney och modeller i allmänt snygga kläder!

känner mig enormt duktig, har både gjort engelska tills imorron och matte tills på måndag! i och för sig har jag bara gjort typ en tredjedel, men ändå! har även (självklart) spanat in det nya avsnittet med one tree hill vilket var rätt kul, dan's hjärta som han skulle få till en hjärttransplantation blev uppätet av en hund, haha. snopet eller vad? :D
hittade också major news, om en vecka kommer gavin degraw ut med ett nytt album! längtar eller längtar?

eftersom det är våffeldagen känns det ju nästan som om man är tvingad att käka våfflor (inte för att jag klagar...) så jag tror att jag ska glädja min kära far och bror med att fixa till det ikväll som den lilla ängeln jag är!

hallååå onsdag!


rachel zoe, typ ägaren till den smalaste bröstkorgen i hollywood. klär sig fint gör hon dock!

idag var det nationella prov, uppsats på engelska som gällde. inte precis drömstarten på den här dagen. tror att det gick bra, men jag vet inte om jag skrev för lite bara... kvalitet framför kvantitet? nu är i alla fall de engelska nationella över för mig eftersom jag gjorde det mutliga förra veckan, och det känns superdupertuperskönt!
efter det hade vi femtio minuters rast och sen.... uppsats på biologin! wiiie! kan bara säga att jag hade en aning skrivkramp efter den lektionen...
nu ska jag plugga, plugga och plugga. tack och lov att det bara är en vecka kvar innan lovet!

måndagsbarn? njaaa...


chanelskor från jakandjil. såå hiimla fiiina!

har haft en ovanligt bra eftermiddag för att vara måndag måste jag säga, har bara pluggat tinywinylite och hunnit med att spela golf. det är så himla skönt att komma ut på golfbanan efter en dag i skolan, för man kan likson helt koppla bort allt stressande. att jag dessutom spelade rätt bra och gick på min handicap är ett stort plus!
nu ska jag förbereda mig inför mitt svenskaprov imorron, det vill säga lära mig de olika deckartyperna och deras författarrepresentanter. inte sådär överdrivet kul direkt... det enda som är positivt är att det slår att plugga till andra prov.

puss!

we like inställda lektioner



inställda lektioner är väldigt överskattade. vår musiklektion var inställd, så nu sitter jag här hemma framför datorn och ska snart äta lunch istället för att först ha tråkig musik och sen käka äcklig mat. bra uppgradering tycker jag! dessutom kan jag plugga lite nu så kan jag ta det lite lugnare när jag kommer hem sen. so long!


finfin sak


bilder från karla's closet och stylesightings.

den här kavajen/jackan som både karla deras och tjejen till vänster på andra bilden har älskar jag, och båda matchar den supersnyggt. puffärmarna gör att det blir lite prinsess-feeling och eftersom den är så pass lång kan man ju ha den som kappa också.  det bästa av allt? den kommer från h&m! dock så kommer den väl inte till den här lilla hålan, men man kan ju alltid hoppas!

nu blir det tisdagens avsnitt av gossip girl!

ka-ka-kallt!


mary-kate i väldigt snygg styling måste jag säga!

kom just hem från golfbanan så jag sitter och fryser som en galning, inte det bästa golfvädret om man säger så. funderar på om jag verkligen pallar plugga nu, men jag måste nog vara lite duktig...
puss!

fix-söndag



slutet av den här veckan och det känns som om veckorna går i superfart just nu, fast det har jag inget emot - då kommer ju sommaren snabbare!
idag ska jag bara fixa med saker som behöver göras inför veckan, plugga inför prov, stryka och sen ska jag nog hinna med lite golf och att sy vidare på min kjol. ha en bra söndag! 

korgboll


bild från garance doré.

idag var det som sagt matcher i ängelholm. vi vann mot både eos och äli med rätt mycket, så jag är nöjd! :D
vi har haft den sämsta turen någonsin när det gäller serien den här säsongen. först råkade kansliet anmäla oss till fel nivå i serien, så då fick vi spela mot pyttesmå 96:or och sen när vi hade vunnit matcherna den omgången fick vi ändå inte flyttas upp. sen har vi blivit tvungna att flyttas ner flera gånger, så när vi hade kunnat vara i nivå ett är vi nu i nivå tre med en omgång kvar... det knäppaste är att älis lag som vi mötte idag och vann över med femtio poäng var i nivå ett flera omgångar, så förmodligen hade vi klarat oss rätt bra där också...

you know what to do, la question c'est voulez-vous?


bilder från stylesightings.

här sitter jag proppmätt av kvällsmat och lyssnar på abba, haha. ikväll blir det bara tvn och vara hemma eftersom det är match tidigt imorron. nu ska jag måla mina tånaglar, kul fredagskvällsunderhållning måste jag säga...

friday



whitney port och olivia palermo i lika fina kläder båda två, och speciellt olivias kjol. men framförallt tycker jag att den blåa hermés-väskan längst fram är otroligt fin!

fredag, och jag är lycklig! fick dessutom mitt muntliga nationella prov i engelska avklarat idag, så det känns som att en stor tyngd har lättat från mina axlar, haha.
 skulle egentligen till träningen nu, men jag har haft ont i halsen hela dagen (tror att jag var ute för mycket igår) så jag skippar det och sparar krafterna till matcherna imorron i ängelholm. då är det eos och äli som gäller igen, men vi vann matcherna förra omgången, så det ska nog gå bra!
puss!

ingen pizzacup...




måstemåstemåste hitta en likadan blus, älskar den!

hemma från träningen och jag känner inte av några nyproducerade endorfiner, mer tvärt om eftersom vi fick reda på att vi inte kommer att få åka till billy's cup på grund av hb's dåliga ekonomi... det var hela anledningen till att jag överhuvudtaget fortsatte på basket, så det känns rätt deprimerande att inte få åka. dessutom är det sista året vi får vara med eftersom vi är för gamla nästa år. gaaaaaaaaaah!

nu ska jag duscha och försöka glömma mina deprimerande tankar...

the sunny side of life

äntligen är våren på väg! kom just in efter att ha suttit ute i solen i två och en halv timme, såsåsåså skönt! dessutom sov jag i typ en halvtimme, haha.
skolan idag var rätt okej, torsdagar går alltid jättesnabbt även om vi har tråkiga lektioner, men det är kanske undantaget som bekräftar regeln, att tiden går snabbt när man har roligt? vi slutade kvart över ett idag, vilket var väldigt uppskattat med tanke på vädret.
nu ska jag ta tag i min franskaläxa, verb här kommer jag!


på en borg från medeltiden i grossetto, ungefär så glad känner jag mig idag :D


sunglasses


bild från garance doré. älskar hennes solglasögon! på tal om solglasögon provade jag massa suuperfina solisar på wedins idag. jag har major beslutångest, jag vet inte vilka jag vill ha! jag har dessutom provat ett par fina på mq också...
förmodligen slutar det med att jag köper allihopa, men inget av paren var inte särskilt dyra så det får nog bli så, hihi.
jag måste ju fylla på min solglasögon-samling!

nu väntar tvn, puss!

studiedag!

idag var jag ledig, och det kunde inte ha varit på en bättre dag. strålande solsken=en lycklig maria!

det första jag gjorde var att gå ut och sätta mig på altanen och fika kanelsnäckor. efter det promenixade jag ner till stan med solen i ansiktet. köpte en tröja med ett tidningsomslag på och en halsduk på gina tricot och en ring på h&m. allt för 180 kronor!
 
jag känner att jag börjar bli expert på att hitta billiga saker, haha. i min shoppinghistoria har jag köpt skor för sextio kronor, halsdukar för tjugo, blusar för sjuttio, som sagt billighetsexpert! :D
när jag kom hem gjorde jag pastasallad som blev goodiegoodie och nu sitter jag och målar naglarna.
en mycket bra studiedag måste jag säga!

l'été, summer, sommar, estate



lite sommar-tema här,  ja tack! bilder från italien, som vanligt när det ska vara sommarbilder. kan det bero på att det typ aldrig blir sommar här, utan bara pissregn? kanske.... men på mitt lov i sommar blir det andra bullar, språkresa i frankrike i tre veckor och förmodligen en gnutta varmare väder!

18.44


ungefär såhär gad var jag för att solen vågade sig fram idag! fin kjol har hon också..

har spenderat min eftermiddag med att njuta av det fina vädret, att jag är läx- och provfri och att det är studiedag imorron!
skoldagen avslutade jag med att få halvt hjärnskakning på gympan (börjar bli en vana...) när jag blev inslängd i en ribbstol. aj säger jag bara! förutom det var det en rätt okej dag i skolan, solen hjälpte till med den biten en hel del.

nu ska nya avsnitt med oth och the city checkas in, som vanligt på tisdagar. hade jag bott i usa hade jag haft fullt upp på måndagskvällarna, både one tree hill, gossip girl och the city är på tv då!

måndag


solnedgång i italia.

ny vecka, ny friska tag! inte riktigt, men jag tror att den här veckan blir rätt skön, så det behövs nog inte. på onsdag har vi dessutom studiedag, sängen här kommer jag!
idag var det slappedag i skolan, matte a, francais, musik och sen hemkuskap, där vi iofs hade prov, men det var inte så himla jobbigt och vi fick dessutom sluta en timme tidigare än vi brukar. efter det stack jag ner till stan för att kolla in en klänning jag såg på en reklam igår, men den var inte riktigt lika fin i verkligheten. jag tror att lindex lurar folk med att deras kläder är mycket finare än vad dom är bara så att de ska få mer kunder, haha.


missoni



missoni har alltid väldigt roliga kläder, med mycket mönster, speciellt zigzag. den här våren tycker jag att deras kollektion är fin, men inte så jättespännande, men resortkollektionen, som ni ser delar av på bilderna tycker jag är finare. väldigt sjuttio-tal, but i like it! klänningarna är mucho söta, skorna jättesnygga och byxorna häftiga, fast kanske lite väl mycket 70-tal.

missonis chefdesigners dotter älskar jag däremot, eller hennes klädstil i alla fall... hon lyckas alltid få till en perfekt mix av missoni (hon kan ju rota runt bland deras kläder hur mycket hon vill) och andra designers. hennes garderob är nog den jag helst hade velat ha! dessutom är hon sjukt vacker...



löööördag

hejsanhoppsan!
idag väcktes jag av våran städerska som typ älskar att låta så mycket som möjligt, helst ljud som kommer från att ha tagit i sönder grejer eller skrapat bort färg från möbler och sånt. efter det stack jag och pappa ut till vasatorp och spelade golf, och sen stack jag ner till stan och köpte mina efterlängtade röda converse. och..idag kunde man till och med använda vårjacka! känns som att det var rätt längesen det var så kallt att det snöade, och så var det två dagar sen, konstigtkonstigt!

jag i somras på en golfbana i italien. då var det en aning varmare, när vi hade spelat klart hade jag sån vätskebrist att hela mina händer skakade..

hej!


1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?

she closed the refrigerator and stood up straighter.
(systrar i jeans 3)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
då kan jag röra lite luft, det finns ingenting där.

3. Vad såg du senast på TV?
nyhetsmorgon när jag sminkade mig i morse.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
16.50. (rätt! men jag fuskade lite och kollade på klockan när den var kvart i )

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
veronica maggio.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
gick hem fårn skolan.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
hannaojohn.blogg.se

8. Vad har du på dig?
svart klänning, svart kofta, prickiga strumpbyxor och fluffiga morgontofflor.

9. Drömde du något inatt?
inte vad jag kommer ihåg.

10. När skrattade du senast?
för någon timme sen.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
magnettavla, vanliga tavlor, blommor.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
självklart, jag brukar sitta och snacka med spöken på min fritid, lite spooky...

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
har man inget att göra är den väl kul..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
p.s. i love you.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
det har jag planerat att bli när jag bir stor, så jag har långa listor. men massa hus, kläder, väskor och så skulle jag resa utomlands typ en gång i månaden.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
jag kan de flesta one tree hill avsnitt utantill, så nördig är jag! hör jag en låt kan jag typ direkt säga om den har varit med i oth och i vilken scen, höhö.
 
17. Tycker du om att dansa?
ja, men mina fötter har inte den bästa kooordinationen om man säger så...

18. George Bush?
ser ut som en apa.

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
pojke: erik, felix eller seth. flicka: alexia, vera, dorothea, jag kan komma på hur många som helst.

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
japp, det har jag redan bestämt! italien nästa!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
jag vet inte riktigt vad pärleporten är, men typ: maria, du är bäst!"

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
vilka fyra som vill..

fredagen den trettonde junior



såhär hade jag gärna velat se ut om det någon gång kunde bli lite varmare här i la suéde.

helghelghelg!
nu är skolan slut för den här veckan och avslutades med den jobbigaste dagen. nationella prov i engelska, hör- och läsförståelse hela förmiddagen, inte kul, men jag tror att det gick hyfsat bra i alla fall.
efter det hade vi bara matte där alla killar försökte sälja pennor och sen engelska igen där vi kollade på scarface medans rebbe flätade rastaflätor på mig och jag typ fick nackspärr.

nu ska jag försöka överge datorn och hitta på något i stället...

snösnösnö


mycket fin kappa, mycket fin sjal och mycket fina skor!

gud så trött jag är! hela min kropp sover typ, den var inte riktigt närvarande vid träningen heller, och dessutom är jag sjukt deprimerad att det är snö ute. snälla, snälla, snälla kan det inte bli vår? gaaaaaaaaaah!

nu ska jag platta håret, vilket tar år med allt hår jag har, så puss och godnatt!

vad är en ångervecka?

 jag lär mig otroligt mycket av mitt hemkunskapsplugg. exempel:

  • vad innebär öppet köp och bytesrätt?
     
  • förklara vad ett a. planerat köp är
                                b. vaneköp är
                                c. impulsköp är

känns som att jag kommer att få ig på det här provet..


torsdag, jeudi, thursday


hade jag också haft den finaste väskan genom historien hade jag nog varit rätt glad jag med...

nu är jag hemma, slutade tidigt idag och har bestämt mig för att vara duktig och plugga till prov på måndag. får se hur det går, men jag tänker att om jag gör det nu slipper jag göra det i helgen, vilket inte är så lockande...

en väldigt störig grej idag var att vi skulle ha basket på gympan idag, och eftersom det är den enda sporten jag är bra på tyckte jag att det var kul att vi skulle ha det idag så att jag faktiskt inte skulle vara sämst för en gångs skull. men, då ska alla tjejerna tydligen på föreläsning om våldtäkter i aulan i stället... jag kan bara säga att det är en aning irriterande, särskilt med tanke på att vi har basket max en gång om året.

konsumentkunskap väntar, typ det mest värdelösa provet jag någonsin kommer att ha!

svåra svårigheter



nu kollar jag på gamlagamla avsnitt av one tree hill, säsong ett, som jag äntligen har fått tillbaka av anabanana, och funderar på vad jag ska ha på mig imorron. det är svårt. mycket svårt. och jag är inte alls ytlig!

stella mccartney



stella mccartney gör alltid lika fina kollektioner, sommar som vinter, och speciellt hennes kavajer och klänningar är supersnygga. till i vår och sommar är det mycket pasteller, och självklart lite svart.  jag älskar kuvertväskorna, de stora örhängena och halsbanden och de långa, ljusa kavajerna som har fått mig att längta desperat efter en vit eller ljust ljusrosa kavaj.
skorna däremot gillar jag inte, men gillar man plastskor gillar man nog de här....
nu måste jag bara ut och leta efter ett par ljusa chinos och en kavaj så är jag i alla fall lite närmare att se ut som i stellas vårkollektion!

lovelovelove



Peyton:
"Name a wish, place it in your heart. Anything you want, everything you want.

Lucas: "Do you have it? Good. Now believe it can come true.
             You never know when the next miracle can come from, the next smile, the next wish com true."

Peyton: "But if you believe that it right around the corner.
              And you open your heart and mind to the possibility of it, to the serenity of it."

Brooke: "You just may get the thing your are wishing for."

Nathan:
"The world is full of magic you just have to believe it.
               So make your wish. Do you have it?"

Haley: "Good. Now believe in it with all you heart."

16.00


a  long, long time ago... hm, typ i september..

här sitter jag och njuter av att solen skiner, läser modebloggar och laddar upp inför utvecklingssamtal, det artonde under min skolgång. väääldigt kul, speciellt eftersom de har sagt precis samma sak varje gång sen jag gick i ettan. men efter det här slipper jag! fast förmodligen har man utvecklingssamtal i gymnasiet också....

jaja, nu ska jag njuta vidare av att våren är på väg!

ce soir


erin lucas i the city, älskar hennes skor!

the city hade inte kommit upp på mtvs hemsida innan, så nu ska nyaste avsnittet spanas in, sen dusch eftersom jag är svettig som en gris, sen sova. imorron har vi sovmorgon till halv tio, så jag satsar på att vara fullt utvilad imorgon. vi får se hur det går med det...

puss och godnatt!

oh, this is the start of something new.


bilder från stylesightings.
älskar den första tjejens röda kappa och hennes häftiga skor och den andra tjejen är typ helt perfekt, hur fint hår som helst, snygg päls, klänning och väska, och hennes ringar skulle jag gärna vilja ha.

nu ska jag byta om, sen till nic och studsa lite basketboll!

tisdagseftermiddag



nu har jag varit duktig och gjort min franskaläxa, sitter här och lyssnar på gavin degraws li och funderar på vad jag ska göra härnäst.
de nya avsnittet av the city, one tree hill och gossip girl lockar måste jag säga... tv-nörd, jag? självklart inte!

marc jacobs



om jag hade haft 1600 dollar över hade jag förmodligen köpt den här klänningen från marc jacobs. problemet är var jag ska hitta de där pengarna.
någon som är med på att råna en bank?

nu ska jag....tamtamtam!....duscha!

puss!

niondemars.


den här filmen, confessions of a shopaholic, vill jag se. jag har läst böckerna, och de är roooliga så förhoppningsvis är filmen också bra. :D

hemma från skolan och inga läxor, hade det inte varit måndag hade det nästan inte kunnat bli bättre.
 idag blev jag otroligt nöjd med mig själv efter att jag spelade upp my heart will go on på musiken som jag har tränat på i typ sju år, så nu funderar jag på hur jag ska belöna mig själv, haha. tror det blir att sticka iväg till träningen ikväll och bränna lite kalorier, det låter väl kul?
nä, nu ska jag typ göra något istället för att fastna framför min kära dator... kanske kolla på tv? nä, hmm, det är ju också en apparat....

lördag


halloooj!

idag har jag spelat matcher i ga-hallen och vi vann båda mot eos och äli med ungefär fyrtio poäng, bra spelat girls! :D
efter det hämtade mamma mig och anna och vi handlade upp typ halva lagret på tasty house, haha, så nu sitter jag här och käkar nötter och ska kolla på när johan wissman springer final i inne-em.

nya york.





nu ska jag duscha efter träning, sen kolla lite tv och sova, måste upp vid halv sju imorron för att hinna till ga och spela match. önska mig lycka till! :D

apa



finfina kläder från monkis hemsida. älskar speciellt shortsen, skorna och kuvertväskorna.
jag tror att det börjar bli dags att för en liten tur till malmö!

helg!



...och helst hade jag spenderat den i paris på ett litet café med sötsaker, vackra klänningar och röda läppar. istället, ett regnigt helsingborg utan små mysiga fik, menmen... d-e-t  ä-r  h-e-l-g !

ohoj!


idag var jag pimp i mina byxor som fick en i min klass att tro att det var en leopard som kom! höhöhö...

nu har jag kommit hem från träningen och käkat kvällsmat, och hör och häpna: jag stukade inte foten på den här torsdagsträningen! :D jag känner mig otroligt stolt!
fick även veta att vi har samling kvart över åtta på lördag för match, vilket betyder att jag behöver gå upp lika tidigt som när jag ska till skolan, mycket mycket kul...

nu ska jag som vanligt duscha, eftersom varje gång jag skriver ett inlägg antingen ska träna eller duscha, haha.

lanvin



jag älskar lanvins vårkollektion! så fina färger, tyger och puffiga plagg. allting är som ett litet fantasiland , byxorna är supersnygga till formen, kjolarna med stenar på är fantastiska, smycken är hur fina som helst och skorna superhäftiga (förmodligen väldigt svåra att gå i också..).
j'adore alber elbaz!

jag ska sticka och träna om ett litet tag, så ciao!

le serpent


jag i glasögon? nja, tror inte det... här har jag snott pappas nördbrillor och står och putar med rumpan nästan lika mycket som j.lo, och det är en bedrift!

nu ska jag försöka ta tag i mina franskaläxor, vilket inte är det lättaste. när jag har gått nian tror jag att jag kommer att vara världsmästare på att böja verb, om jag bara kommer ihåg alla jag har lärt mig vill säga...
 

dagens i-landsproblem...



jag blir gaaaalen! jag har försökt fixa en header hur länge som helst, med en suuperseg data dessutom, och det funkar inte, trots att jag har gått in på massa guider och sånt... någon som vet hur man gör?

nu ska jag in i duschen, mitt hår behöver akut tvättning!


moln, vind och vatten...


... är inte det bästa jag vet...

med risk för att jag snart börjar låta som en väderleksrapport (jag kanske borde satsa på att bli meterolog?), var vädret inte som jag hoppades idag. efter igår med sol och varmt trodde jag att våren kanske hade kommit, men nix! vi får bara hålla tummarna för att stjärnan långt där borta kanske vågar sig fram ur molnen imorron och kan ge oss svenskar liiite efterlängtad sol...

nu ska jag sluta tjata om vädret och måla naglarna.

tipsigt.


stella mccartney s/s 09.

här sitter jag och har ett litet tips! gå inte med tio centimeters klackar från klockan åtta till halv sju, för då sitter du med fötter som mina just nu, dom gör ont! fast jag får nog skylla mig själv lite... jaja, ska man vara fin får man lida pin!
efter skolan stack jag och rebbe (aka bäääx/rebecca) ner till stan och handlade lite saker. jag köpte en fiiin väska, rebbe reafyndade linne, solglasögon och strumpor för femtio spänn. efter det bibblan för skolböcker och sen bussen hem. jag tror aldrig att jag har njutit så mycket av att slippa gå hem, speciellt efter en liten spurt till busstationen som gör att hela mina fotsulor svider...
nu ska jag sluta klaga!

puss!

efterlysning!



någon som vet var man kan köpa låga, röda converse? jag har letat på nätet och i lite andra affärer i stan, men har inte hittat några förutom på amerikanska hemsidor och då kostar frakten och tullen typ lika mycket som skorna, vilket inte känns sådär jättelönt... hojta till om ni vet, tack!

nu väntar duschen efter träningen, puss!


måndag.


bild från någon streetstyle-sida. 

nu är jag hemma från att först varit i skolan och sedan tandläkaren. såklart var mina tänder perfekta, haha!
efter det stack jag in på gina tricot och kom ut med två par jeans i chinosmodell. det var extraextra-pris på massa byxor, så jag tog två stycken som kostade 49 kronor styck. det ena paret har jag tänkt klippa av och göra shorts av, och blir det inte bra så har de ju bara kostat femtio spänn. rätt bra köp tycker jag! :D

första mars.



helloo!

idag har varit en riktigt slappedag. var på en liten promenix, fikade med mina kanelsnäckor från igår och började sy på en kjol som kommer bli jättefin :D har köpt ett rutigt sidentyg i massa olika färger, typ turkos, rosa, gul och grön. snart har jag min egen lilla samling av kjolar!

nu ska jag kolla in någon film och sen krypa ner i min lövely säng, puss!

/ maria

RSS 2.0