-


fredagskväll och jag planerar att tillbringa den framför datorn med spotify och min uppsats som jag knappt har börjat på. härligt, härligt. mamma har köpt jordgubbar och jag ska ändå jobba imorgon så det är inte så farligt egentligen. tack och lov ska jag inte skriva om någon vetenskapsman från tidernas begynnelse heller, smart drag av mig där att välja coco istället.
idag fick vi stanna kvar i skolan två timmar längre än vanligt för att ha info&layout-prov, uppskattas inte en fredagseftermiddag.. efter det gick jag en sväng med min mor på stan, provade halva h&m, för fy bubblan så mycket fint dom har fått in! shoppinglusten växte med 300% när jag kom uppför rulltrapporna, älskar att trend har kommit till helsingborg! ett par örhängen och en body kom jag hem med, men mamma ska köpa ett presentkort på cirkus av mig på nästan 600 spänn, så jag planerar att ta mig en sväng till på h&m någon dag i nästa vecka eftersom jag inte hinner imorgon. här ska det köpas vårgarderob!
ciaaaoo

Kommentarer
Postat av: Din dröm

Hur kan du byta ut cirkus mot hm, dummis

2010-04-23 @ 22:37:45
Postat av: maria

för att cirkus har inte särskilt fina kläder som bara är asedyra. måste ändå lägga till typ tusen spänn för det billigaste där. sådetså dummis

2010-04-23 @ 22:54:23
URL: http://lifeintechnicolour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0