onsdag


en sån tröja skulle inte sitta helt fel...

gud så trött jag är! funderar på att gå och lägga mig, jag måste ju vara pigg och utvilad imorron, för då smäller det! recentiorsfest i lund står på schemat, ska bli kuuuul!
idag känns det som om jag har varit väääldigt effektivt, speciellt på lunchen, då lyckades vi hinna med att basta, duscha och fixa oss, sen iväg till pistachia som hade premiär (har typ aldrig sett så mycket folk i en affär) och sen hann vi äta och komma i tid till matten. sjukt bra jobbat!
efter skolan stack jag och olivia och tränade på sats, vi var på friskis på gympan dessutom, så om jag räknar bort allt godis jag har krängt idag så har jag varit mucho duktig! :D
sen stack vi hem till mig och fixade lite på våran labbrapport, så vi är snaaart klara :D
nu ska jag nog besöka min säng, ciiiaoo!

h&m <3 soniarykiel



såg innan att sonia rykiel är ska designa två kollektioner för h&m. gissa vem som kommer vara ledig från skolan när de släpps? :D

tisdag



har haft rätt mycket att göra de senatse dagarna, så det har inte blivit särskilt mycket bloggande, men nu är jag tillbaka! mohahaha, you can run but you can't hide!
jag kom precis hem från gymmet, känner mig så stolt! :D har man inte rört sig på några månader så...
nu ska jag kolla p åidol och checka in klings styling, ska bli kul att se.
pusssss

staden



ååh, jag längtar redan tills på tisdag, då har den nya säsongen av the city premiär!
jag förbereder mig på enorma mängder inspiration!

olsens


för tillfället tycker jag att tvillingarna olsen är på gång igen, efter att ha sett ut som två luffare i något år, haha :D
deras frisyrer är så.jäkla.snygga! drömhåren nr1!
har ni dessutom aldrig kollat in deras linjer elisabeth and james och the row är det dags, sååå mycket snyggt! aningen över min budget bara...

villvillvillhahaha!

åååh, vad jag vill ha dom här skinnshortsen! har provat dom hur många gånger som helst, men jag har haft 1 krona och 12 öre på mitt kort i några veckor nu, haha. men på torsdag kommer min månadspeng, gissa vem som springer till gina tricot efter skolan då? :D
bild från kling.


grrr!


den här mössan köpte jag för någon vecka sen. (på tal om djurmönstrat dådå)
80 spänn på h&m!

leeooo


 det är inte bara jag som gillar djurmönstrat i höst! heheh
har hittat en superfin leopardmönstrad pälsjacka på h&m som jag viiill ha, och sparar-maria gillar inte det!
varför är det bara fina saker i affärerna när man inte har några pengar?
det kallar jag århundradets i-landsproblem!

sonia rykiel





kollade just igenom sonia rykiels resortkollektion för vintern, och hur fin är inte den? precis min smak!
fast för en gångs skull är jag inte särskilt sugen på sommarkläder, nu vil jag meratt hösten ska komma så att man kan börja med halsdukar och mössor och sånt :)

har inte varit sugen på att blogga senaste veckan, men nu är jag back on track!
idag har jag inte haft en enda lektion, bara elevplenum. har typ inte haft några lektioner på hela veckan, allt har varit inställt och hade dessutom studiedag igår, så jag kan inte säga att jag känner mig särskilt sliten.. :D
och idag kom min lön, 1143 kronor för två lördagar, känns bra! nu kan jag i alla fall betala av min skuld till mamma för anmälningsavgiften till avoriaz. :) kommer att få jobba så sjukt mycket för att ha råd med skidresan, men det kommer förhoppningsvis att vara värt det! sen ska jag ju till paris nästa sommar också, men då har jag ju hela våren på mig att jobba, så det fixar sig!
ciiaaaoo


jeudi


lite nya kjolar skulle inte skada, särskilt en av dem ovanför!

nu har jag kollat på oc sen jag kom hem vid typ två, så nu pausar jag lite med idol istället, haha.
idag har varit en enormt skön skoldag, slutade ju som sagt vid 9.35, och sen har jag bara chillat på stan :D
imorron bir det föreläsning om stars for life, och sen är det kördag. vet inte riktigt varför jag är med i skolkören, eftersom jag inte kan sjunga, men det ska bli kul ändå! hehehe
ha en bra kväll! pusssssssss


.


hur kan solbränna bara försvinna sådär? det har var för typ två veckor sen! nu ser jag ut som om jag har varit på nordpolen ett tag...

eftersom det var partyparty igår var jag rätt så ordentligt trött idag, men det gick bätte än vad jag trodde att komma ur sängen imorse :D fick dessutom bästa nyheten innan, imorron slutar jag halv tio! mohahaha
nu ska oc-boxen fortsätta att kollas på..
puss!


HALLÅÅÅ!



idag mår jag iinte bra, men jag ska bli frisk! imorron väntar ju ppp, kan inte missas :D
för att kurera mig har jag därför spenderat eftermiddagen i sängen med gossip girl och oc, skööönt.
nu ska jag fortsätta med kurerandet, haha.
puuussss


tionde september

bild från garance doré, väldigt fina chloé-skor ska det föreställa!

helluuuu! idag har varit..ja... jag var inte riktigt närvarande om man säger så... gick mest runt som en väldigt trött zombie och mådde inte så himla bra, håller tummarna för att det inte är svinis! vet inte hur många gånger jag har tvättat händerna med handsprit de senaste dagarna, haha.
nu ska jag kolla på idol och fortsätta med mina läxor.
ciaoo!


me like kolboda



shuu! nu är jag hemma igen efter några dagar i kolboda utanför kalmar. och det har varit naaajs! igår kväll slutade med att jag nu har sår över hela fötterna, en bula i bakhuvudet, ett blåmärke över hela knäet och huvudvärk, men kul var det! tack för kvällen eliten! :D
efter fyra timmar i buss i förmiddags var jag hemma i någon timme och sen stack jag ut till golfbanan. och äntligen känns det som om jag har kommit ur min lilla form-dal, haha.
nu ska jag fortsätta kolla på den helt värdelösa matchen mellan sverige och malta, fast nu gjorde i alla fall malta självmål..
puss!


le week-end


skulle gärna ha sommar ett litet tag till, fast idag kändes det faktiskt rätt skönt med lite höstväder :)

igår jobbade jag till klockan fem, och efter det åkte jag nästan direkt ut till höganäs med emma och fia, så det blev inte så mycket tid till bloggande precis. när vi skulle cykla till liv och grete i ingelsträde lyckades vi ju sjävklart pricka in höstens oväder, så när vi kom fram droppade det om oss och vi gjorde stora vattenpölar på golvet, haha. jag såg typ ut som en blandning mellan jokern i batman och en clown :D men förutom det var det niiice, thank you very mucho ladies!
idag kom jag hem vid tre ungefär och sen dess har jag mest kollat på gossip girl (fick låna box av lurven och gretchen + typ hur många filmer till) och packat inför kolboda imorron.
det ska jag fortsätta med nu, så puss och kraaaam!


louis vuitton



brukar inte gilla marc jacobs design, men höstkollektionen för louis vuitton är lovely, lovely!


hehehehelg

jag vill ha nya ringar! dessa skulle sitta rätt fint.

idag har varit en braaa dag, sovmorgon till halv elva, vilket innebar tio timmars sömn :D, sen fika med fia och grete på level och sen hämtade jag mina jobbkläder på fahlmans, otroligt snygga och moderiktiga! hoppas att alla jag känner kommer till fahlmans imorron så att jag kan visa upp dom (hör ironin, tack).
nu ska jag käka middag, pussssss!


-------------------------------------------------------


yo bro's!
kom hem för ungefär en timme sen efter en föreläsning om drivkraft och ledarskap för sitt eget liv. var rätt intressant föreläsning faktiskt, lite nya tankar poppade upp, haha.
eftersom jag inte har några läxor tills imorron och det känns som om jag börjar bli förkyld (inte svinifluensa, tack!) så tänker jag ha the city-maraton :D har inte kollat på det på jättelänge, så nu tycker jag det är på tiden!
pussssss

wednesday



shuuu!
kom just hem från driving rangen, har planerat att plugga franskaverb, men det känns inte jättelockande...
skolan idag var jättesoft, först biologi då vi provade skoltröjor istället, sen idrott, lunch, matte och svenska där vi typ bara lyssnade på när läraren snackade oavbrutet i en timme.
nu ska jag plugga, sen hoppa in i duschen och sen väntar tvn.
puss!

mk&a




enda sen jag var tio har jag gillat mary-kate och ashey, då för deras "jättebra filmer" och nu för att de alltid lyckas vara så sjukt snyggt klädda och vågar klä sig som de vill. vilka hade liksom gått på en premiär med lösöron på sig? :D dessutom är de alltid perfekt sminkade.

nu ska jag sova, puss och godnatt!

 


.



sista varma dagen på året? hoppas inte det... ju bättre väder det är desto mindre vill jag att det ska bli höst. hade det varit ljusare och inte regnat hade man väl stått ut, men när det bara vräker ner och det är ljust tre timmar om dygnet känns det inte jättekul..
nu ska jag ta tag i mina läxor, "råkade" somna ute i trädgården innan när jag egentligen skulle läsa naturkunskap, hehe.
ciaooo!

RSS 2.0