nu drar jag till st raphaël!

imorron klockan tio stiger planet till st raphaël!
vi mellanlandar i frankfurt, sen flyg till nice och därifrån buss till st raphaël.
värdfamiljen jag ska bo hos bor i grannstaden frejus, men har kollat upp det på google earth, och det är nemas problemas att ta sig till skolan. skola på sommarlovet är kanske inte hel kul, men tre timmar om dagen och sen bara schteka på beachen tycker jag låter klart godkänt, haha.
förbered er på fransk blogg när jag kommer hem! (höhö, skojade bara...)

nu ska jag fixa till mig, tvätta håret, raka mina grobianhåriga ben och packa det sista. ni får ha det så bra de här tre veckorna, så ses vi igen den elfte augusti, då återvänder jag lite blondare, förhoppningsvis inte så lite brunare och betydligt mycket bättre på franska.

för att ni inte ska sakna mig alltför mycket får ni här ett helt kollage med bara mig på bilderna!
jag, egoist? aldrig!
höhöhö

puss på er och au revoir!


prima ballerina




i söndags köpte jag ett par nya skor. har letat överalt efter det perfekta paret ballerinaskor och jag lyckades hitta det! dessa är i mocka och har små runda nitar på sig och kommer att sitta alldeles utmärkt på mina fötter i höst!

la-la-la-lanvin



gimme, gimme!
lite småsaker från lanvin's höstkollektion som jag gärna skulle ta nu, även om det är juli..

allting hittas på brown's.

nu ska jag måla färdigt naglarna och sen ska jag ner till stan och försöka hitta någon present till min värdfamilj i st raphaël, vad jag ska köpa har jag ingen som helst aning om... men jag hittar nog något!
puss!

lipstick djungle



hittade ett läppstift i en liten låda i mitt sminkbord/sekretär igår. perfekt nyans mellan rött och rosa. det hänger med till rivieran!

...



bonsoir mes amis
! (måste ju träna upp franskan)
vill mest berätta att jag lever. spelar golf, tvättar, stryker och köper smågrejs som är bra att ha med sig, sen händer det inte så mycket mer. nedräkningen är i full gång! nu är det två dagar kvar, sen sitter jag på ett plan till nice, det är niiiice. har kollat på dmi och det blir över trettio grader varmt de tre första dagarna i alla fall! (längre än så går inte väderleksrapporterna just nu, men uppdatering följer, höhö!)

salut!

dress me up


massa fina klänningar från la garconne. skulle lätt kunna tänka mig alla!

the half-blood prince



emma watson är med i burberry's höstkampanj, sjukt fina bilder!

kom hem för ett litet tag sen från bion, har varit och kollat på harry potter. som den lilla hp-nörden jag är tyckte jag att den var riktigt bra, helt klart bäst av alla de tidigare filmerna. mycket roligare än vad de brukar vara var den också! dagens tips är helt klart att gå och se den nu!

clutch


hahaha, så sjukt söta/fula/hemska!
cirka femtusen dollar för en sån liten sak, vet inte riktigt om det är värt det...

shuuuuuuuu


fick ny mobil, blev såhär glad!

idag anlände ett nytt batteri på posten och vips så har jag en ny mobil, började tröttna på 3310:an, haha.
men den här gillas!
idag har jag inte gjort särskilt mycket, vet inte riktigt vart dagen har tagit vägen. bakat har jag i alla fall gjort, hallonmuffins blev det, så sjukt goda! efter maten stack jag ut till golfbanan, och nu har jag kollat på victorias födelsedagsfirande av en enda anledning. den heter måns zelmerlöw! finns det någon snyggare kille? skulle inte tro det! höhö.
puss!

hatt


behöver köpa en hatt innan jag åker till st raphaël, annars kan jag nog räkna med kokande hjärna och solsting.. denna från topshop skulle sitta fint!
örhängena skulle jag också gärna vilja ha, någon som vet var man hittar liknande i helsingborg?

tolfte juli


randigt med leopard, det kallar jag matchning på hög nivå!

sänkte mig för tredje dagen i rad, så nu är det 25,6 som gäller. det känns naaajss!
nu kollar jag lite halvt på tv, mer lyssnar med ena örat, städar på mitt rum och har börjat packa inför språkresan, åker om en och en halv vecka, men ska allting vara matchat får man börja i tid! :D
känns helt konstigt att det är så kort tid tills jag åker, jag har längtat efter det ända sen i januari, så att det är så nära i tiden känns rätt overkligt, haha.
nu ska jag fortsätta här!
puss och ha den bra kväll!

smultron


bild från jak&jil. fin klänning eller vad?

tydligen behövdes inte barnpassning i mer än en timme idag så nu sitter jag här och äter glass och nyplockade smultron. är det inte sommar så får man väl låtsas...
och nu har jag 28,5 i handicap, efter en till sänkning idag. grattis till mig själv! då har jag nått säsongens mål! mitt var under handicap under trettio, men sen har jag ju pappas mål med under tjugo kvar..
lycka till maria!
höhö.
nu ska jag äta upp mina smultron och sen väntar ett mount everest med tvätt som ska strykas..
puss!

fredag


de här shortsen köpte jag på h&m trend young i malmö och är redan kär i dem. tycker att de påminner om något som allie skulle kunna ha på sig i dagboken...

kom just hem från golfbanan, regnade och blåste gjorde det, men jag sänkte handicapet i alla fall. det var typ i maj som jag gjorde det senast, så det känns bra att all träning äntligen visar resultat :D
nu ska jag sätta på någon film och proppa i mig lite onyttigheter!
ha en bra kväll!

paraflax




det här paraplyet köpte jag i malmö, det är prickigt med små volanger i kanten :D
och tröjan köpte jag idag, randigt for president!

idag har jag varit nere på stan och fixat saker inför frankrike, typ köpt böcker och handduk och sånt.
sen var jag ute och tränade golf, och snart ska vi ut igen och spela, så får väl hoppas att vädret blir bättre. egentligen
skulle jag passa barn nu, men det blir imorgon istället. passade honom igårkväll, och jag kan ju inte precis säga att det är ett svårt jobb, igår kollade vi på kim possible och katten gustaf, spelade drakguldet och sen skulle han sova så jag satt och läste elle och fick betalt, haha.

puss!

put a ring on it


den här köpte jag igår!

yesterday



igår var jag med emma i malmö över dagen för shopping, hittade rätt mycket på rean, men jag försöker att spara mina pengar till frankrike, så jag köpte bara tre saker, vad får ni se sen!
på kvällen var jag på sofiero och såg anna ternheim och thåström med liv, grete och emma. konserten var rätt seg, det tog hur lång tid som helst mellan de olika artisterna, men det var ändå kul att se dem. och det regnade inte, tack väderguden och tack liv och grete för biljetterna!

nu ska jag käka lunch, ciiaaooo!

fysio cup


rachel zoe bjuder alltid på inspiration.

andra tävlingsdagen idag och det var betydligt bättre väder, regnade de första hålen, jag fick dåliga vibes, men sen klarnade det och blev jättevarmt.
spelet idag gick rätt okej, spelade jättebra första nio, och kasst sista nio, så genomsnittet blev okej :D delad nionde plats idag är väl okej med tanke på omständigheterna, haha.
nu blir det tv och nagelmålande och imorron bär det av till malmö med emmapemma.
puss!

puma


den här bilden hittade jag på mammas kamera! jag, fia och emma innan vi skulle på italien-sverige på midsommarafton. nice mössor eller vad?

för ungefär en timme sen kom jag hem från golfbanan och puma open, dagens runda tog över sex timmar, helt  sinnessjukt!
efter tre timmar fick tävlingen avbrytas ett tag eftersom det åskade och ösregnade - jag tror aldrig att jag har varit så blöt. till och med min bh och mina trosor var helt dyngsura! pappa fick köra ut kläder till mig, så att jag skulle slippa att fortsätta spela i blöta kläder.
min mobil drunknade och dog i min bag, så nu har jag ingen mobil. perfekt!
spelet gick väl helt okej, jag kom sjua i c-klassen och fick pris, en keps! jag trodde att jag skulle komma sist eftersom vi spelade på tc:n och det dessutom är min första individuella tävling, så jag blev jätteglad att jag fick pris :D

nu ska jag vila mina fötter, jag kan knappt gå så mycket de svider. att spela i blöta skor i fyra timmar är inte att rekommendera!
puss!

femte juli




vita converse gillas! jag bröt däremot dagens trend och körde på svarta, tills jag fick skoskav vill säga...

idag var det mulet, så jag, grete, liv och emma stack till stan där vi fikade på ett ödsligt wayne's. det var nästan läskigt att gå genom stan, det var helt tomt. var har allt folk tagit vägen?
sen stack vi till norra hamnen och efter det hem till mig och lyssnade på musik och chillade, och när de stack kollade jag på wimbledon. grattis federer!
nu ska  jag måla naglarna!

gtshöstnollnio


jag tror bestämt att jag ska ha allt på den här bilden!
gina tricots höst ser ljus ut!
bild från linn.

lördag



bilder från kvällsdoppet igår. liv var en badkruka och fotade istället :D
är helsingborg fint eller vad på sommaren?


idag har hela dagen gått till martins konfirmation, först var det gudstjänst där en tjej sa fel och sa mor chilla istället för mor cilla. det tyckte jag var rätt så jättekul! höhö. sen hem och äta tills min mage typ sprängdes av all god mat. och nu har jag just varit ute och spelat golf med två av mamsen och pappsens vänner av någon anledning... jaja, det var rätt trevligt :D
nu ska jag kolla på film och sen soooova, är sjukt trött..
puss!

fri som en fågel



långtråkigt i väntan på bussen? aldrig!

tjingeling!
nu är jag fri från jobb för resten av den här sommaren och kan inkassera 3500 kr, känns rätt bra! idag hade vi inte precis en jobbig dag i köket, började halv nio med att duka fram frukost och var klara med allt (städa köket, rensa kylskåp och skafferi mm.) vid kvart över tio.
igår var det liiite jobbigare, trerättersmiddag och väldig stress innan allt skulle serveras, men det blev jättebra! konfirmander som mest har klagat under två veckor tyckte att det var jättegott och vi fick hur mycket applåder som helst :D
och det var ett jättekul jobb, tack så mycket husmor anna och ni andra för de här veckorna! :)

nu ska jag ut och sola, sen handla mat till martins konfirmation imorron, och sen ner på gröningen och schteka!
puss!

onsdag


hur kan en gammal tant ha en sån fin trench? den ska ju jag ha!


tjingeling!
nu ska jag bara kleta på mig lite smink och sen bär det av till jobbet, idag tror jag att det blir grekisk sallad. imorrom ska vi ha trerättersmiddag som avslutning eftersom de konfirmeras på lördag, så jag tror att vi ska förbereda det med.
seeya!

RSS 2.0