111111111111111111111111111111
give it to me


ge mig hennes strumpbyxor, ringar och örhängen, tack! då blir jag en nöjd maria!

dolce&gabbana.


jag vill inte se fler recensioner av höstkollektioner! snön har ju inte ens smält än!
därför kör jag på vår&sommar ett tag till...
dolce & gabbana känns som en ny version av madonna på åttio-talet blandat med lite av mormors gamla gardiner. och jag gillar det!
tror att spets kommer vara en favorit i sommar!
ge mig bara en resa till sicilien (där inspirationen kommer från) så blir jag helt nöjd!

.


i helgen köpte jag nya brallz, har inte hänt på typ ett år. men det ena paret är som tights fast med gylf och fickor och sånt, så de räknas inte riktigt, men det andra paret, det ni! kostymbyxor och ååh så sköna. kommer sitta fint om det bara kan bli litelite varmare!

ninetofive.


klicka här!
måste kollas in!
jag vill ha en luddig kanin..


parissirapparissirapparissirap
bilder härifrån. 
om mindre än fyra månader strosar vi på paris gator! om jag längtar? njaaa, en aning kanske..

-


jag köpte ett nytt halsband förra veckan, tralalalala.
väldigt fashion med en gammal träningströja till måste jag säga!

villvillvillvillha!


ååh vad jag skulle vilja ha dom här skorna! varför finns inte topshop i närheten av helsingborg? tur är väl det, jag+dom här skorna=marran 1.90 lång. eiffeltornslång vill säga..
faaast, mama och papa ska till london om några veckor. kanske ska starta en övertalningskampanj?

jag gillar lov en hel del


ååh, det är lov! känns typ overkligt skönt. för att fira in lovet blev det haket och hemköp med tvillingarna, fia&olivia, muchos najsos. efter en halv liter glass mår dock min mage inte lika bra som resten av kroppen, mättmättmätt. nu ska jag checka film, sen ska jag sovasovasova, är i stort behov av skönhetssömn!
men.. det är lov!

min pall den har tre kanter, tre kanter har min pall.


den här pallen gjorde jag på slöjden i femman. tog år att göra den, har haft den på mitt rum i århundranden snart. och alla som har känt mig sen femman vet att den är en mycket kär ägodel! den är väldigt bra att lägga kläder på, att ha tidningar på och främst älskar folk att sitta på den bara för att den är så skön och bekväm! + att den är bäst att sitta på och göra fula miner!
och jaa, det känns underbart att vara rastlös och inte ha något att göra!

think it's not what you say, what you say is way too complicated.


skulle vilja stoppa alla fyra i min garderob!
det snöar överdrivet jättemycket utanför mitt balkongfönster. provade vårjacka på h&m och kände mig deprimerad eftersom det ändå inte kommer gå att ha en tunnare jacka förrän typ 2030. önskar att den där globala uppvärmningen bara kunde go crazy och ta över sverige med lite mindre pisssnöväder och lite mer sol och värme. gaaaah.
men jag är glad ändå! min helvetesdag är över (två prov på två en och en halv timme) och jag har inga läxor eller något till i imorgon. ooooch, imorgon är det lov! rätt så najs faktiskt.

biobiobiobiologi


lite transkription och ribosomer är temat för min eftermiddag och kommer vara temat för min kväll. spännande, spännande! som jag älskar biologiprov när man inte har lyssnat på en enda lektion sen i höstas...

for a second there i thought you disappeared,it rains a lot this time of year. and we both go together if one falls down. i talk out loud like you’re still around and i miss you, i’m going back home to the west coast.torsdagvår, snälla, nu?

kära vänner, jag kan berätta att jag officiellt har vaknat upp ur min koma! känns bra måste jag säga!

lååång dag i skolan idag, sen fika med twinsen larsson för lite gossip och efter det hem och borde plugga fysik. känner mig inte precis supertaggad eftersom min hjärna typ slutar fungera bara jag hör ordet fysik. ska inte tråka ut er alltför mycket med skolsnack, seeyal8er.


avoriaz

är hemma igen, kom i söndags. en av de bästa veckorna i mitt liv. lätt som en plätt.
nu har jag hamnat i dvala, kallar det för avoriazkoma. börjar bli bättre efter att ha sovit en smula dom senaste dagarna, men den botas inte lätt med allt plugg vi har just nu. menmen, snart är jag klar med mitt engelskaarbete (den enkla delen i och för sig) och då kommer allt att lösa sig (försöker vara överdrivet positiv istället för mitt vanliga negativa jag). nu ska jag filura ut lite smarta saker på engelska, önska mig lycka till!
lär behövas... (se, där rök min positiva inställning) (älskar paranteser, de är najs.)
puss på er!

RSS 2.0